• Epem

    Bebis vaknar varje natt 03 ledsen och trött

    Vår bebis på nästan 10v har en lite dålig ovana för sig, och hon verkar tycka det också. Nattrutinen går hyffsat fram till 02.30 ungefär, sen kan hon inte komma till ro igen o somnar inte om. Men blir ledsen eftersom hon är sååå trött, men hon kan inte få till det.

    Somnar 19.30-20.00 och sover till 23 då hon får mat. Tar oftast några klunkar bara o sen somnar om. Vaknar antingen typ 01 eller 02.30, vaknar hon 01 kan det gå lite trögare men somnar om oftast. Senare än den tiden är kört. Hon får mat alla gånger men äter oftast inte upp. Stökar o bökar, sparkar o vevar som till slut gör henne ledsen.

    Vi tar upp henne o efter typ 1-2h gråt kan hon somna om igen, kan då sova några timmar till... lite tröttsamt.

    Vad kan man göra för att bryta detta som hon uppenbarligen inte heller vill ha på nätterna?

  • Svar på tråden Bebis vaknar varje natt 03 ledsen och trött
  • Connie07

    Det är vanligt att bebisar vaknar under natten,båda mina barn vaknade flera gånger under natten första året.Det blir oftast bättre när barnen växer.

  • Epem

    Vaknar o gråter? Man har ju läst om bebisar som vaknar o e pigga, men den här damen vill ju egentligen bara sova. Känns som att det är en ovana som kanske går att bryta med några knep från erfarna päron?

  • SI12344

    Vår bebis vaknade (och gör fortfarande) och grät. Magbekymmer som gav med sig runt 4 mån även om det fortfarande händer. Magmassage, lägga honom på mage i famnen, sova med honom i famnen...

    Om det funnits idiotsäkra tips som funkade på varenda unge så hade familjeliv inte existerat. Var inte rädda för att pröva lite olika saker, närhet löser mycket.

Svar på tråden Bebis vaknar varje natt 03 ledsen och trött