Inlägg från: Anonym (Siffror..) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Siffror..)

    Någon idé att testa Body Contact om man har under 20 cm?

    Har förstått att vissa killar är intresserade av hur lång kuken är, hur grov omkrets samt hur mkt sperma som kommer ut vid utlösning. Som kvinna har jag ingen aning om vad dessa siffror betyder. Gillar stor kuk men inte så stor som en del man ser i porren. Går ju inte att köra på i vilken ställning som helst utan att komma för långt in (vet av erfarenhet). Mkt bättre med en lagom stor kuk och ett hårt knull, än en jättekuk som hela tiden måste kontrolleras för att inte komma för långt in. (Hur långt in man klarar utan att det gör ont varierar för övrigt under menscykeln samt beroende på hur kåt man är.)

  • Anonym (Siffror..)
    Anonym (Tjej som testat) skrev 2018-10-16 15:25:26 följande:

    Killar som skryter om hur utbildade de är går bort.

    Ordet "välutbildad" räcker gott under förutsättning att det också verifieras när man textar. Och tro mig, det framgår väldigt klart när man skriver till varandra. Att ha lång studietid och/eller höga studieskulder säger ju egentligen ingenting utan det är de personliga egenskaperna som är avgörande.

    Jag kan t ex tänka mig att en dyslektiker kan ha andra fantastiska egenskaper, han kanske är beredd anstränga sig mera för min skull?, och kan bli en fantastisk älskare och make. Och det finns ju många exempel på mycket framgångsrika (och rika) dyslektiker...

    Killar som skryter går helt enkelt bort. Så även killar som ser ned på andra, t ex ser ned på dem som har lägre utbildning.

    Killar som skryter om sin kukstorlek, eller överhuvudtaget nämner sin kuk, går fetbort. Att vara fixerad vid sin egen kuk tyder på ointelligens och bristande personliga egenskaper och är bara så fruktansvärt avtändande.


    Håller helt med om det sista! Har ibland varit inne på sajter och sett nån ung kille (under 30) som presenterar sig med bild på naken underkropp med erigrerad jättelång penis. Tycker så synd om dessa killar, de ser ännu mer utlämnade och desperata ut än tjejer som presenterar sig med sina bröst eller sin rumpa. Tjejer vet ju iaf att det kommer ge utdelning. För killar ger det nog bara respons på gay-forum tyvärr. Man måste tänka på vilken målgrupp man har. En tjej vill bli intresserad av dig av andra orsaker och om du har en stor kuk, låt det bli en trevlig och oväntad överraskning!
Svar på tråden Någon idé att testa Body Contact om man har under 20 cm?