• Äldre 16 Oct 21:42
    5769 visningar
    64 svar
    -1 +4
    64
    5769

    Vad ska vi göra med alla ensamma män?

    Att det går bra för kvinnorna beror främst på alla kvinnor som bekämpat de otättvisor som drabbat kvinnorna i alla tider. Varför tar inte män tag i problem som drabbar män? Varför förväntas att kvinnorna även ska lösa dessa problem?

  • Äldre 16 Oct 22:02
    #6
    +2
    Tecum skrev 2018-10-16 21:56:41 följande:

    Var skriver TS att kvinnorna ska lösa problemen? Det de isf ska göra är att sluta gnälla om hur synd det är om dem och hur förtryckta de är.

    Frågan är relevant och ett latent samhällsproblem. Hur  ska vi bryta trenden med allt sämre skolresultat och lägre utbildningsnivå hos killar? Föraktet för utbildning får de inte sällan med sig hemifrån och det är också kvinnors ansvar. Jag minns det väl från min barndom och den nedlåtande inställningen till utbildning är fortfarande stark i många av de kulturer som är representerade bland de nyanlända.   


    Kanske var lite förutfattad mening från min sida men denna frågeställning har ställts flera gånger tidigare med innebörden att kvinnor inte bryr sig om orättvisor som drabbar män.
  • Äldre 16 Oct 22:08
    #7
    +3
    Meriall skrev 2018-10-16 22:01:47 följande:

    Män kan börja bo ihop med varandra i kollektiv kanske eller som kombos så är de mindre ensamna. Hör dessutom om många kvinnor som föredrar att bo med andra kvinnor över att bo med män så kanske det finns någon fördel även för män att bo med likasinnade. Bättre än att bo själv hursomhelst.


    Bra exempel, sedan måste män uppfostra sina barn till att det är coolt att lyckas i skolan, uppmuntra till plugg, trycka på att det bara är nollor som bråkar och strular, uppfostrar sina barn till att ha bra människosyn och inte döma folk pga kön, läggning, härkomst etc utan endast på handling. Män som lyckad med detta har goda förutsättningar att hitta bra kvinnor att leva med.
  • Äldre 20 Oct 10:44
    #51
    Micke Q skrev 2018-10-20 09:37:49 följande:

    Den snyggaste kvinnan får den rikaste mannen.


    Kanske, kanske inte. Och om det skulle vara så, vad har det med frågeställningen att göra?
Svar på tråden Vad ska vi göra med alla ensamma män?