• naano

    BF juli 2019 - stannar på FL

    Hej!

    Här samlas vi som väntar barn till juli 2019 men som bara vill pratas vid på familjeliv och inte vidare på facebook osv. 


    Alla är välkomna, de som väntar första barnet och de som har flera barn sedan tidigare. Solig

  • Svar på tråden BF juli 2019 - stannar på FL
  • redoförbebis

    Hejsan!

    Har en dotter på 2,5år och plussade 31.10 på BMI -5 (inte med tidigt test..) då jag redan mådde illa! Har dock haft oregelbunden mens och varierat mellan 23-28 dagars cyklar så misstänker att graviditets v4+5 som apparna säger inte kanske riktigt stämmer!

    Känner mig berydligt mera gravid nu än jag gjorde såhär tidigt förra gången, illamåendet kommer och går, har varit uppsvälld hela veckan och har ordentlig växtvärk i magen och dessutom halsbränna ????

  • Va1kyrja

    Hej!

    Hoppar in här jag med! Plussade 2/11, på bim -3. Har en son på två år och det ska bli så kul med syskon! (:

    Enligt app så är bf 15/7, men ska på inskrivning på mvc 15/11, så får se vad bm säger då. ^^

    Än så länge har jag inte symtom alls, vilket jag är väldigt glad för, men de smyger väl sig på när man minst anar det. :p

  • Nema
    SmulanochKexet skrev 2018-11-08 15:27:21 följande:
    Jag kan nog garantera att jag känner likadant! Har Såå många gånger förr trott att jag varit gravid, med spökstreck på gravtesterna. Denna gång har jag kissat på 5 olika tester som alla förutom 1 visar positivt. Lite varierande i styrka, men två streck finns där. Even though, har inte gått förbi BIM än (det är en stoor milstolpe för mig) men när jag kommer på mig själv att fånle med happy thoughts blir jag arg på mig själv. Oh tänker att, "du lurar dig själv igen! Tänk vad deppig oh nere du kommer bli på lördag när mensen kommer!"

    Men jag har en sån jävla må bra feeling i kroppen, så denna gång vågar jag vara lite mer positiv oh happy :) Det är en viktig känsla att ha, tror jag :)

    Jag har tyvärr inga konkreta tips, men ett klyschigt ordspråk: Man måste våga för att vinna!

    Lycka till Nema :)
    Så skönt att höra att fler är lika oroliga som jag, men att klanka ner, och straffa sig själv för att man vågar tänka tanken är så lätt men så dumt!

    Jag kanske kan hjälpa dig lite: pratade med min BM idag som sa att det inte finns någonting vi kan göra för att styra över ett mf eller inte. Det enda man kan göra är att försöka distrahera sig med lyckliga, stolta tankar och omge sig med nära och kära. Kroppen VILL vara gravid och vi få inte glömma bort styrkan hos kvinnokroppen. 

    Håller tummarna för dig på lördag men jag kan säga att jag hade exakt samma feeling i kroppen innan jag tog test och idag går jag in i vecka 7, så lita på din känsla och kropp tycker jag! :) 
  • Nema
    Maes skrev 2018-11-08 16:28:20 följande:
    Åh så spännande! Jag har börjat att slappna av lite mer, i de flesta fall går det ju faktiskt bra Hjärta Träffar BM på tisdag 13/10 för första gången, men vad jag själv kan räkna ut så har jag BF runt den 5/7 Skrattande själv då? 

    Hoppas du och den lilla mår fint!
    Åh spännande då är det ju snart du ska träffa bm! Jag har tid först den 23/11 och har enligt Preglife BF 4/7 så bara en dag före dig! :)

    Lycka till hos BM! <3 
  • Nema
    Längtar skrev 2018-11-07 17:43:47 följande:

    Hur och när har ni andra tänkt berätta för mor och far föräldrar? Vi tänkte berätta nästa helg för mina föräldrar för vi träffas bara en gång i månaden och vill inte ta det på telefon. Jag vet inte när man ska berätta för chefen.


    Vi kommer att berätta för mina föräldrar nu i helgen och då är jag i mitten av v.7! Jag har köpt två små bodys som jag slagit in i varsitt paket som mina föräldrar kommer få öppna samtidigt hihi! Får se hur lång tid det tar innan de förstår! Drömmer
  • Labolina2007

    Hej!

    Jag hoppar in till er här.. Har bf 1/7. Är i v.7 nu. Mitt plus kom som en överraskning. Inget vi planerat så vi har ränkt massor. Nu lutar det åt att vi behåller det lilla livet om det väljer att stanna. Detta är min sjunde graviditet som har resulterat i 2 barn på 11 och 8år. Så det blir en ?sladdis?. Själv är jag 38.

    Har varit på tidigt vul för att se så det sitter där det ska, men inget hjärta tyvärr. Så hoppas det bara var för tidigt för att se 6+0. Har sjukt ömma bröst och illamåendet kommer o går.

  • Kinan

    Hej! 36 år och har precis plussat med tredje barnet. Har en pojke på 4 år och en flicka på 6 år sedan tidigare. Jag och maken blev efter en oplanerad graviditet i somras (som tyvärr blev ett tidigt MF) sugna på en liten till trots att vi trodde vi var ?klara?. Ser fram emot att följas åt!

  • Kinan
    Kinan skrev 2018-11-10 20:29:03 följande:

    Hej! 36 år och har precis plussat med tredje barnet. Har en pojke på 4 år och en flicka på 6 år sedan tidigare. Jag och maken blev efter en oplanerad graviditet i somras (som tyvärr blev ett tidigt MF) sugna på en liten till trots att vi trodde vi var ?klara?. Ser fram emot att följas åt!


    Hette anonym (trean) i bimgruppen btw.
  • Längtar

    Berättade för min mamma och syster igår. Tänkte berätta för min pappa idag för han var inte med igår. Dom blev chockade men glada

Svar på tråden BF juli 2019 - stannar på FL