• Incognita

    Vi som har BIM i December

    Tja! Tänkte att alla vi som försöker denna månad samlas här ????. Kort om mig: 32 år (snart 33) och lever med min sambo sedan ca 4 1/2 år tillbaka. Har inga barn sedan tidigare någon av oss och vi längtar något enormt efter vår lilla knodd. Har slutat röka nu och ska komma igång med träning och bara leva allmänt hälsosammare för att försöka öka chanserna till en graviditet.

    Vilka är ni och hur känner ni inför hela försöka skaffa barn-processen?

    Detta blir vårt andra riktiga försök.

    Lycka till!

  • Svar på tråden Vi som har BIM i December
  • Ero13

    Hej! Bra initiativ av dig :) jag blev så deppig igår av mensen, så jag orkade inte skapa en ny tråd.

    Vi påbörjar vårt tredje riktiga försök till första barnet. Slutade med p-piller i början av augusti och både mens och äl verkade komma igång snabbt. Jag skaffade NC i september och följer nu min temperaturkurva varje dag. Det är både spännande och frustrerande det här med att bli gravid. Jag hade hoppats på att det skulle gå snabbare.

    Känns dock väldigt bra att det finns forum här att skriva av sig ibland.

    Men vi satsar väl på att få plus nu till december! :)

    BIM-lista dec18

    3/12 ero13

  • Mimmisen1991

    Hej, Hoppar in här också! Jag är 27 och min man är 24, detta blir vårt andra försök till första barnet. Kör på ägglossningtest för tillfället men tänker börja ta tempen om det inte blir något denna månaden.

    Hoppas hoppas på att få fora jul som gravid, än finns det hopp :)

    BIM-lista dec18

    3/12 ero13, mimmisen1991

  • Ero13
    Mimmisen1991 skrev 2018-11-06 19:35:18 följande:

    Hej, Hoppar in här också! Jag är 27 och min man är 24, detta blir vårt andra försök till första barnet. Kör på ägglossningtest för tillfället men tänker börja ta tempen om det inte blir något denna månaden.

    Hoppas hoppas på att få fora jul som gravid, än finns det hopp :)

    BIM-lista dec18

    3/12 ero13, mimmisen1991


    Det vore faktiskt lite roligt att få fira jul och veta att man är gravid :) Håller tummarna att december blir en riktigt bra månad för oss! :)
  • gummsanmadde

    Hej. Jag hoppar in här med, inne på 6:e dagen med mens så det ska sluta snart å då blir det försök nr 4 för oss. Är 29, maken är 33. Vi ha en son 3 år och en dotter 1år.

    Hoppas att vi alla få vara gravida under julen å få fina augusti bebisar <3

    BIM-lista dec18

    1/12 gummsanmadde

    3/12 ero13, mimmisen1991

  • Goshii

    Hej! Hoppar in här också :)

    Är 28 och försöker bli gravid med första. Har försökt sen maj, och fick precis ett missfall tyvärr. Lite svårt att räkna eftersom jag inte riktigt vet när äl kommer igång, men jag tippar på BIM ca 2/12.

    Stort lycka till till alla :)

  • Incognita

    Vad kul att vi är några stycken som kan följas åt här! Känns jätteskönt att man inte är ensam och kan ge och få lite pepp av alla! Glömde listan så skriver in mig jag med!

    Ni som tempar. Hur funkar det tycker ni?

    Jag har varit lite osäker på om jag ska börja med det. Blir så stressad av allt man ska hålla koll på och grejer att jag inte vet om jag pallar hålla på med även det.

    BIM-lista Dec18

    1/12 gummsanmadde

    3/12 ero13, mimmisen1991, Incognita

  • cenchi

    Jag hoppas att jag kommer kunna hoppa in här lite senare. Fick ett utomkveds för två veckor sen som opererades bort, jag var då i vecka 8. Får nu inte ha sex på en månad och inväntar första mensen efter operation som bör komma om två veckor (men det får man väl se..)

    Men när den väl dykt upp kan vi försöka igen, vilket innebär att min BIM borde bli i slutet på december nån gång om jag ränknat rätt. Kanske julafton?? :D

    Mitt utomkveds var första gången jag varit gravid och det var också första gången vi försökte (så det känns lite positivt att vi är hyfsat fertila iallafall - men mest skit att den hamnade fel). De valde att inte plocka bort äggledaren då den såg fin ut, så nu är jag såklart supernojjig att det kommer bli samma sak igen nästa gång :( men men.. det ska bli lite kul att få försöka igen i december ändå.

    Kommer väl hoppa in här igen när min november-mens förhoppningsvis dyker upp, så att jag vet lite bättre när min BIM beräknas vara i december sen :)

  • Junimajs

    Hej! Roligt med en tråd, har inväntat denna.

    28 år, ett barn född 2014z Slutade med piller nyligen (september sista månaden jag åt) Just nu har jag mens och vill att dagarna tickar så det är ÄL period. Har svårt att tro det kommer gå på första försöket men nu är vi redo iallafall om det är fallet och bara den känslan är spännande att vi nu känner oss redo igen.

    Dock har jag inte ätit folsyra så många månader som önskat innan ev graviditet , tänk att man helt av glömt den biten. Äter ni?

    BIM 4/12

  • MaalinJ

    Hej!

    Har BIM den 29/11 men pga att jag ska göra en spolning efter den mensen så hoppar jag över till dec tråden direkt och har därför BIM (med bättre chanser till en graviditet) den 28/12.

    Vi har försökt få barn sedan feb - 17. Har nu fått hjälp av en klinik. Det som planeras nu är att jag ska spolas och få en behandling som ska stimulera min ägglossning. Under vår utredning visade det sig att min mans spermier va 100% bra men jag har bara en äggstock som fungerar och pga att vi har försökt så länge nu och att jag dessutom har Pcos och ev endmetrios så får vi nu hjälp.

    Det har varit ett otroligt tufft å känslomässigt år för oss. Alla negativa tester har tagit hårt och vi har varit väldigt ledsna länge nu för att det inte fungerar. Men nu har vi fått lite ny energi och jag hoppas verkligen att det här skit året slutar bra eller att vi får en jätte bra början på. 2019!

  • Ero13

    Vad kul att vi redan är några stycken! Glöm inte lägga till er i bim-listan så vi kan hålla bättre koll när alla har bim :)

Svar på tråden Vi som har BIM i December