• Äldre 22 Nov 01:50
    2328 visningar
    47 svar
    47
    2328

    Ca 30 dagar kvar, fler?

    Hej! Jag har 31 dagar kvar nu (bf 22 december) och jag är så less! Är alltså i v. 35+4... är omföderska (andra barnet), och första barnet kom redan i v 38 så jag har lite förhoppningar på att detta barnet också ska komma lite före. Vill helst inte att han ska komma på julafton eller juldagen ????????

    Magen e så sjukt stor nu, känns som jag haft 9 månaders gravidmage i 4 månader, är också sjukskriven sedan 3 v tillbaka.

    Hade massa ilningar och tryck på urinblåsan förra veckan, och var så sjukt hormonell och arg.. ???? tredje och sista ultraljudet avklarat och han har sjunkit ner så det var nog huvudet som borrade sig neråt :)

    Denna veckan har jag sammandragningar nedre delen av magen upp till naveln. Magen blir stenhård, konstigt nog sker detta mest när jag ligger ner eller sitter.

    Förra gången kände jag inte av några förvärkar alls utan förlossningen bara satte igång direkt när jag kände av värkarna för första gången.

  • Äldre 28 Nov 00:59
    #36
    Längtar efter Dig skrev 2018-11-25 16:39:19 följande:

    Hej hej!

    Då har vi bf nära. Jag har bf 15/12. Jag är också så less nu! Idag gick jag in i v 38 (37+0). Och jag födde mina två andra barn i v37+3 och v37+0. Så jag trodde verkligen att denna bebis skulle komma nån dag tidigare iaf.

    Har knappt haft värkar eller sd. Men i förrgår kväll kom några tätt och även på natten och morgonen. Men sa det stopp och har inte känt något mer.

    Jag har också mestadels haft sd när jag sitter och halvligger ner.

    Vad skönt att du fått göra UL.. Jag hade så gärna velat göra ett UL för att se att bebis mår bra.

    Varför fick du göra UL?


    Hej! Ingen bebis ännu då? Ser nu att det var nån dag sedan du skrev. Här är det ingen bebis ännu.. suck! Är nu i v 36+4.

    Hur var din andra förlossning då i jämförelse med den första? Gick det mycket snabbare? Oroar mig så för att det ska bli stressigt med barnvakt till dottern då de har en bit att köra till oss osv, och har typ mardrömmar om att jag ska komma in för sent på BB o att de ska säga att det är 'för sent att sätta epidural nu'.

    Ang UL, så bor vi utomlands och här har vi totalt 3 ultraljud (1 per trimester).
  • Äldre 1 Dec 17:46
    #39
    Maggie24 skrev 2018-12-01 11:36:04 följande:

    Hej tjejer!

    Ville bara säga att igår den 30/11 kl 16.12, två dagar innan BF, föddes vår son! <3 Allt gick jättebra och väldigt snabbt! Hoppas era knosar också har kommit, eller att de kommer snart!!


    Så kul!! STORT grattis till er!!!

    Ja, nu hoppas jag att han kommer snart :)
  • Äldre 3 Dec 13:30
    #42
    Längtar efter Dig skrev 2018-12-01 18:07:19 följande:

    Hej! Hade tyvärr inte sett detta och har ändå varit inne och kollat.. Konstigt.

    Min andra förlossning gick snabbare än den första. Betydligt enklare också.

    Denna gången är jag också rädd att det ska gå ännu snabbare och vi har 40 min till sjukhuset. Och min mamma bor 1,5 h från oss så jag får tänka på att säga till i god tid..

    Hur går det för dig nu då? Känningar?


    Förstår dig! Då har ni betydligt längre än oss. Vi har bara 10 min till förlossningen, men svärmor har näsan 1,5 timme körning till oss. Dock kommer min mamma till oss den 14e och ska bo fram till förlossningen så kommer han från och med den 14e e det lugnt! :)

    Jag har en del känningar, molande värk i rygg har jag haft nu de senaste dagarna. Och tryck neråt. Jag har sammandragningar men ännu inget regelbundet. Funderar på stt köpa hem hallonbladste, skulle va spännande att se om det fungerar :)

    Hur går det för dig?
  • Äldre 11 Dec 13:08
    #46
    Längtar efter Dig skrev 2018-12-03 16:15:00 följande:

    Vad skönt att ha förlossningen så nära. Sist var det så jobbigt att åka med kraftiga värkar så långt. Vilket datum hade du bf?

    Ja prova hallonbladste ;)

    Jag har ont överallt och känner mig så less på att vara gravid nu.. Men har knappt några känningar alls nu. Några sammandragningar bara som trycker neråt och ilar där nere men inget annat.. Så trist:(


    Jag har bf 22 december, men har känningar nu att han kommer födas tidigare precis som storasyster. Var hos barnmorskan idag igen för att lyssna på bebisen och medan jag var inkopplad på deras monitor så var det regelbundna värkar (som jag dock inte känner så jättemycket av, men ändå). Bm gjorde därför en undersökning och jag är 1 cm öppen, men det kan ju ändå vara falskt larm, en del är ju flera cm öppna utan att förlossningen startat. Får se hur kvällen fortlöper. Spännande! Jag har annars också ont överallt i kroppen speciellt o pubisbenet och insida lår.. fy tusan.
  • Äldre 16 Dec 12:00
    #47

    Hej alla,

    Nu är äntligen vår son här :) föddes igår men var beräknad till den 22 dec. 4080 gr och 51,5 cm! :)

Svar på tråden Ca 30 dagar kvar, fler?