• Anonym (A)
    Äldre 26 Nov 08:28
    678 visningar
    12 svar
    12
    678

    Finns ens någon chans?

    UndrandeSökare skrev 2018-11-17 08:45:11 följande:

    Snobben01- Till Riga kan man flyga på 1 timme från Arlanda eller så kan man också ta båten från Värtahamnen i Sverige. Kliniken ligger på 10minuters promenadavstånd från båtterminalen i Riga.

    Vi flög till kliniken en månad innan behandlingen och min man gjorde Sperm dna fragmentationstest, men tyvärr var hans spermier för dåliga så för oss blev det dubbeldonation (både äggdonation och spermiedonation).

    På Avaclinic får man alla ägg från den donatorns äggplock. Man behöver inte dela äggen med något annat par som på vissa andra kliniker.

    Vi fick 13 färska ägg från donatorn, 12 blev befruktade och alla levde dag 3. På dag 5 gjordes PGS på 8st blastos (5dagars embryon) och 7st var normala kromosommässigt. 2 färska embryon sattes in och 5 frystes in.

    PGS är ett tillval man kan köpa om man vill, det är kromosomtest på embryona, så att man vet att endast embryon som är normala kromosommässigt sätts in sen. Eftersom onormala embryon bara blir minus eller missfall.

    Jag lider av superfertilitet dvs alla embryon fäster på mig oavsett bra eller dåliga, så ville jag absolut ha PGS så jag skulle veta att jag inte fick missfall pgr av onormala embryon. Om jag ändå fick missfall med embryon som hade klarat PGS så skulle jag veta att det var min kropp och mitt immunförsvar som var problemet och då skulle jag kunna gå vidare med en immunutredning i London.


    Vad fick ni betala?
Svar på tråden Finns ens någon chans?