• Svar på tråden Bf augusti 2019
  • bananen86

    Fick reda på att jag är gravid för snart två veckor sedan. Fick "gravid 1-2" på första cb testet (ca en dag innan beräknad mens) och 2-3 några dagar senare. Har genom att räkna från sista mensens första dag fått 7 augusti som datum. Har tid för inskrivning om ca två veckor! Var i någon slags chock första tiden tror jag (är nog det lite än). (Första barnet för både mig och sambon). Har ni som vetat ett tag börjat fatta eller kan det ta lite tid tro? Är jätteglad osv men är fruktansvärt rädd och kan knappt tro att det är sant vissa dagar. De symtomen jag har/har haft är illamående, trötthet och lite ömma bröst. Men alla symtomen varierar från dag till dag tycker jag. Vissa dagar känner jag ingenting och vissa dagar mår jag riktigt illa men har hittills inte kräkts. Lite "mensvärk" i mage och rygg kommer vissa dagar och hälsar på också... Höll nästan på att glömma, får rejäla hungeratacker ibland. Haha! Hur mår/känner ni er?

  • Solrosen29
    Micec skrev 2018-11-23 18:47:59 följande:

    Hej! finns hemlig grupp på fb förr oss med bf augusti! Lägg till mig på fb så bjuder jag in er som vill. Mimmi Nilsson Fri heter jag!


    Hej, la till dig som vän. :)

    Är gärna med i den hemliga gruppen.
  • Xearas

    Vad kul att se så många som tidigt vågar tänka framåt! Jag plussade på stickan idag efter IVF. Livet är bara 11-12 dagar gammalt, men borde bli ett sent augusti barn!

  • Tösen91

    Plussade i Torsdag, 2 dagar innan BIM. Tog ett test från RFSU i går, plis på det. Och idag fick jag köpt ett CB och fick bekräftat att jag var gravid 2-3. Helt ofarbart!

  • Mawie

    Plussade i tisdags, har två pojkar sedan tidigare förhållande.

    Och en liten tjej i himmlen som vi nu hoppas ska få bli stora syster.

    Fyra år har vi försökt.


    Ängeldotter 6/9-18
  • Maya 889

    Plussade i morse, bim -2! Kan bara instämma med att känslostormen man känner nu är helt galen! Är glad, men mest nervös och rädd! Första barnet för mig och sambon, 26 och 28 år.

    BF runt den 29e augusti! :)

  • önskan1000

    Hej, har sett sig i en gammal tråd för ett par år sen. Så grattis till plusset.


    HoppasPåEnTill skrev 2018-12-15 17:37:56 följande:

    Japp. Min flickvän och jag plussade på Lucia. BF 26 augusti


  • HoppasPåEnTill
    önskan1000 skrev 2018-12-15 19:31:31 följande:

    Hej, har sett sig i en gammal tråd för ett par år sen. Så grattis till plusset.


    Tack! Känner igen ditt nick också. :)
Svar på tråden Bf augusti 2019