Inlägg från: Dellis93 |Visa alla inlägg
  • Dellis93

    Planerar barn sommar 2019 BF 2020

    Hallå!

    Är det nån som planerad graviditet sommar/hösten 2019 med BF 2020? Hur tänker ni? Första barnet? Berätta ????

  • Svar på tråden Planerar barn sommar 2019 BF 2020
  • Dellis93

    Tvekan:

    Vi planerar i Juni att jag ska ta ut spiralen och därefter bara köra på. Det jag gör just nu är att jag vill själv och jag måste gå ner i vikt för att underlätta förlossningen sen har vi inte så där bråttom men just detta år är det dags. Sen har jag hypotyreos men det är liten förhöjning men ska på läkarbesök 18/1 och följa upp sedan berätta våra planer . Sen tror jag att jag vill träffa en dietist just för min vikt jag är 172 cm lång och den vikt jag har kan ingen tro för jag ser inte så tjock ut då jag har mer muskler än fett så mäta fettet ska jag göra. Sen typ i april så ska jag börja ta folsyra osv :) känns så overkligt och jag är så glad att vi äntligen ska bilda familj :)

  • Dellis93

    Åh va roligt ???????????? kan tänka mig att det blir en annan känsla att ha sex när man inte är skyddad ???? jag bara längtar så mkt! Kul att ser är fler som planerar ???? Trodde inte jag skulle få nått svar eller så ????

  • Dellis93

    Ja jag såg hennes klipp, blev så rörd ???? asså ser nu att smiley blir massa frågetecken :(

    Ja man vill ju oxå bara köra på nu. Men jag klarar att vönta 6 månader till och få ordning på saker sen bara baka :) huhihi

Svar på tråden Planerar barn sommar 2019 BF 2020