• Äldre 3 Feb 15:37
    1162 visningar
    35 svar
    35
    1162

    Planerar barn sommar 2019 BF 2020

    Hej!

    Vi planerar att börja i april/maj då vi har en resa inplanerad innan plus att jag ska byta jobb och vill hinna jobba där en stund först - annars skulle vi ha kört igång redan, är så taggad:)

    Vi försökte ett tag för knappt ett år sen utan att det tog sig och sen bestämde vi oss för att pausa barngörandet en stund.

    För oss är det nr 3. Skulle bara ha ett barn tänkte jag och sen tänkte jag max 2 och nu är det alltså nr på g!

    Kul att följas åt!

  • Äldre 17 Mar 22:44
    #19

    Alltså vi har ju sagt att vi ska vänta tills april/maj med att försöka, MEN jag vill börja NU!! Men min man vill inte ha barn i december så måste minst vänta en månad till!! Och sen vet man ju inte om/när det verkligen tar sig... Blir galen av längtan!! Nån mer som känner igen sig??

  • Äldre 21 Mar 21:01
    #26
    Bope M skrev 2019-03-18 12:47:16 följande:
    Jag och min kille skulle också börja i april tidigast. Känner verkligen igen mig i det du skriver, men där var jag den som tvekade till att börja tidigare pga det kan bli decemberbebis men när jag fick höra att min kille inte brydde sig alls om det så börjar vi försöka nu! Han tyckte det var ett lyxproblem åt mig att börja oroa mig nu för att ungen sen skulle fylla sent på året och vilka bekymmer det kan ge, "man vet ju aldrig hur lång tid det tar innan det tar sig" sa han ... Men april är verkligen nära nu
    Ja nu är det nära till april, synd bara att jag har ÄL sista april.... Två av mina bästa vänner är födda i december och har aldrig haft några bekymmer med det så förstår inte varför jag lyssnat på min man i denna fråga. Kanske helt enkelt börjar smygstarta lite nu=)
  • Äldre 21 Mar 21:09
    #27
    Snart nr 3 skrev 2019-03-18 22:03:10 följande:

    Vi har oxå bestämt att börja försöka till sommarn. Har två pojkar sen innan på 4år och 7år. Känns spännande att börja om när barnen blivit så stora:)

    Hur mycket har ni andra börjat planera för eventuell bebis? Jag har bara börjat äta folsya än så länge.


    Då har ni nästan som oss mellan barnen, vi har två pojkar på 3 och 7 år. Känns både roligt och lite läskigt att börja om.
    Inte planerat mer att vi pratat om att bygga om lite hemma och det visar sig bli en till. Sen har jag smygkollat på vagnar och kärat ner mig i Emmaljungas nxt90 eco=)

  • Äldre 22 Mar 19:38
    #30

    Tyvärr säger vår äldsta son att han INTE vill ha några syskon...han har överlag svårt med förändringar så säger nej till allt nytt. Lillebror säger olika från gång till gång om man frågar. Får hoppas de ändrar sig om/när det tar sig!

Svar på tråden Planerar barn sommar 2019 BF 2020