• Northsweden123

    Konstaterat missfall men fortfarande gravid

    Hej! Jag uppsökte gynekolog för ca en vecka sen då jag hade extremt konstiga blödningar. Det kom ut ? trådar? med blod. Smärtorna i magen var också något helt annat än mensvärk för min del. Orolig som jag är så fick jag tid två dagar senare, blödde fortfarande men mycket mindre. Väl där gjordes vul och han kände på livmodern. På vulet såg han ingenting, verkligen ingenting och senare konstaterades att jag fått missfall i vecka 7, utan att jag vetat att jag varit gravid. Gravtestet som gjordes hos honom visade svagt positivt, men fick till svar att det kan vara så ett tag efter. Jag fortsatte att blöda och hade mycket obehagliga smärtor i magen i ca fem dagar efter.

    En vecka senare ringde han upp mig då min tid för återbesök ställdes in, men han ringde för att berättar att blodproven visade på att jag var gravid. Dock inte i vecka 7, utan mer ca. Vecka 4. Han sa att jag ska fortsätta undersöka detta hos barnmorska.

    Jag vill också påpeka att jag hade väldigt svårt för att förstå honom, men tyckte ändå att jag lämnade med den infon jag behövde. Jag hade varit gravid, fått missfall och skulle på återbesök en vecka senare.

    Nu undrar jag hur det kan bli så fel? Kan det bero på att veckorna var så fel? Varför sa han att jag hade missfall när jag kanske inte haft det? Är det nån mer som varit med om detta?

  • Svar på tråden Konstaterat missfall men fortfarande gravid
  • Mortiscia

    Om du är så tidigt gravid som v 4 så syns det inte på UL, tydligen inte förrän v 5-6 har jag läst.

Svar på tråden Konstaterat missfall men fortfarande gravid