• Äldre 26 Nov 21:54
    1245 visningar
    38 svar
    38
    1245

    När började ni handla bebiskläder

    Nu sitter jag här i v 6 och vill börja inhandla bebiskläder!! Det riktigt kliar i fingrarna. Hur tidigt började ni shoppa på er gulliga grejer i väntan?? <3

  • Svar på tråden När började ni handla bebiskläder
  • Äldre 26 Nov 22:07
    #1

    Väntade till efter RUL (typ v19)

  • Äldre 26 Nov 22:16
    #2

    Är inte gravid, men kommer inte kunna hålla mig länge! Kommer antagligen börja titta och småköpa redan när jag plussar :)

  • Äldre 26 Nov 22:43
    #3

    Köpte första plagget när jag hade varit på första ultraljudet i v.8 haha sen väntade jag tills vi fick veta könet :)


  • Äldre 26 Nov 22:53
    #4

    V37 när jag gick på ledighet.

    Ville inte sitta med massor av inköpta saker om något hemskt skulle inträffa. Sorgen hade då blivit för stor för mig att hantera visste jag.

    Så vi ordnade minimalt med saker, bara det som verkligen behövdes tills vår dotter kom, sedan ordnade vi allt efter förlossningen. Tom sängen sattes upp första natten hemma, när vi kom hem från BB :)

  • Äldre 27 Nov 09:51
    #5

    I v 30+ nån gång. Men här i Finland får vi en mammalåda som har det mesta man behöver, så blev inte alls köpt mycket i klädväg i början iaf. 

  • Äldre 27 Nov 09:55
    #6

    Jag har också börjat titta på kläder typ direkt, men kommer vänta med att handla nåt tills vi vet kön. Så antingen efter RUL eller redan efter NIPT om det blir så att vi gör det :) 

  • Äldre 27 Nov 10:03
    #7

    Nåt plagg efter KUB och sen lite mer pö om pö. För några veckor sen typ runt v 24-27 försökte vi få det mesta på plats, annat än kläder också. Så glad för det nu, dels för att vi strösslat ut inköpen, skönt ekonomiskt, men också för min rygg. Den har blivit tröttare och tröttare så jag hade inte orkat ha massa inköp kvar nu tex (v33 nu). Nu kan man ju köpa mkt på nätet men jag vill ju se och klämma på mycket Så jag är jätteglad och nöjd att vi fick rådet att inte vänta för länge.

  • Äldre 27 Nov 11:54
    #8

    Jag fick lite nyfödd kläder av min mamma mot slutet av graviditeten. Köpte skötbord

    ,vagn och bilbarnstol ca 2 månader innan förlossning.

    Ville inte handla en massa innan för jag var väldigt orolig hela graviditeten. Sen när bebisen var ute köpte jag lite mer kläder och grejer som vi saknade. :)

  • Äldre 27 Nov 15:08
    #9

    Köpte någon grej strax efter v 12. Sedan mer och mer. Jag ville hinna tvätta alla kläder många gånger innan bebisen kom för att få bort kemikalier.


    Korrekturläser som en kratta
  • Äldre 27 Nov 15:13
    #10

    På en gång nästan. Var väl i vecka 7-8 när jag köpte några bodys. Till och med vagn beställde vi ganska tidigt (typ vecka 15-16) p.g.a. den råkade vara på rea (men hade återlämningsskydd om det hade blivit missfall, dödfött barn eller att barnet dog inom någon vecka - eller något sådant). Kunde inte heller hålla mig

Svar på tråden När började ni handla bebiskläder