• Anonym (Övera­llt)
    Äldre 4 Dec 11:22
    4117 visningar
    153 svar
    153
    4117

    Hur har män tafsat på er?

    Överallt av alternativen. Då vill jag också poängtera att jag levt i en relation sedan jag var ung tonåring. Ser relativt alldaglig ut, alltså inget typiskt ?objekt?. Alltid arbetat i kvinnodominerande yrken. Visserligen festat en del. Har varit allt från killkompisar som haft svårt med gränser där jag inte vågat skapa dålig stämning genom att fräsa utan mer trevligt flyttat på deras händer, till män som passar på när man går förbi på stan eller i folksamlingar. Och hårda slag på rumpan kan det vara så det är inget misstag. Har också blivit hotad på nätet redan för snart 20 år sedan (alltså innan alla sociala medier) att jag skulle ladda upp bilder utan kläder annars skulle han komma och skära bort varenda kroppsdel på mig och döda min familj. Den ångesten.. usch. Eftersom jag var ett barn kunde jag inte bedöma sannolikheten för att det skulle inträffa. Laddade aldrig upp bilder men kan förstå varför unga är så sjukt utsatta på nätet idag. Of topic självklart. Man är som kvinna ganska utsatt även i vårt land även om allt är relativt.

  • Anonym (Övera­llt)
    Äldre 4 Dec 22:01
    #40
    -1
    Anonym (Frida) skrev 2018-12-04 13:28:36 följande:

    Är lite trött på den här metoo rörelsen nu. Det har gått till överdrift för länge sen och feminismen har tyvärr blivit kidnappad av vänsterfanatiker..

    Jag har helt säkert blivit tsfsad på på båda det ena eller andra stället, men jag har väl även jag tafsat på någon kille ibland! Tycker inte det är hela världen om någon tar mig på låret på puben eller skulle råka stryka över min rumpa på bussen..

    Klart om någon skulle gräva ner sin hand innanför mina byxor eller under min tröja så skulle det gått för långt men än så länge har jag inte råkat ut för det, bara sådär.


    Ändå märkligt att jag borde tycka det är okej med främmande mäns händer på min kropp bara för att du tycker det är gött. Ni som tycker det borde vara som det alltid varit, boys will be boys osv har en skrämmande liten uppfattning om vad som leder till vad. Att acceptera att män tar sig de friheter de gör ute i samhället bara för att de är män är samma strukturer som bidrar till mäns våld mot kvinnor.
  • Anonym (Övera­llt)
    Äldre 6 Dec 15:54
    #81
    Anonym (Frida) skrev 2018-12-06 08:23:03 följande:

    Män tar sig friheter? Jag ser inte detta som ett problem, har ju själv gjort samma sak mot män och är helt säkert väldigt förekommande det med. Men med enda skillnaden att männen inte kränks av det. Detta är en politisk vänsterfeministisk hets som piskats upp under de sista åren. Förhoppningsvis har det nått sin peak redan och samhället kan förhoppningsvis återgå till det normala igen kanske..


    Jag misstänker också att detta är en kränkt man som inte ser vitsen av att kvinnor börjar stå upp för rätten till sina egna kroppar. Men visst finns det bra mycket nyttiga idioter bland oss kvinnor. Jag bryr mig dock inte om jag ses som någon vänsterradikal, jag tänker inte acceptera att i samhället vara något allmänt gods. Och ja, det finns kvinnor som mördar sina män också men kan du ens om du är en kränkt man jämföra detta? Detta handlar om strukturer och hur samhället ser på kvinnor respektive män, och ja det handlar om allt från att tycka att Kalle 5 år på förskolan drar ner Annas byxor för att han ?gillar? henne, till att Kalle 50 till slut ?råkar? mörda sin fru som stannar kvar i alla år för samhället intalar henne att tjejer ska tåla, tjejer ska vara glada att överhuvudtaget få den uppmärksamheten.
Svar på tråden Hur har män tafsat på er?