• Anonym (Stina)

    Hur komma överens

    Det är rena tortyren att fortsätta bo ihop under en separation så jag hoppas du flyttar snart? Vet en del som väntar med att flytta isär för att reda ut det värsta först men det verkar aldrig funka. Det är för mycket sårade känslor ivägen och dessutom så blir det så otydligt vad som egentlgien har skett när allt på ytan bara fortsätter som vanligt.

    Så mitt råd är att ni löser boende för er båda så fort ni bara kan, och kanske funderar på en temporär lösning med t ex en andrahands-etta som ni föräldrar bor i varannan vecka eller någon av er flyttar till föräldrar eller kompisar ett tag.

  • Anonym (Stina)
    Anonym (Fyfan) skrev 2018-12-07 12:34:57 följande:

    Det är inte han som gör fel, utan du. Du har valt den här mannen och du har bildat familj med honom. Nu, för att känslorna inte är som de en gång var, ska du dumpa honom och trasa sönder både hans och ditt barns familj. Samma sak kommer du sen göra med nästa man du blir tillsammans med. Det är så fruktansvärt vidrigt, äckligt och egoistiskt beteende för du är totalt inkapabel till lojalitet och livslångt förhållande. Men du är i gott sällskap med alla andra dekandenta människor som håller på så här idag och ger varandra en klapp på axeln och försökrar att det är ett helt okej beteende. Fyfan vad glad jag är att jag är singel och slipper sånna som dig. Jag ska skaffa barn på egen hand för annars kan man ju garantera att om x-antal år så kommer mina barn tas ifrån mig på halvtid.


    Man får skilja sig. Att vilja tvinga andra att vara med en genom att komma med moralism och fördömande är däremot inte ok. Att inte kunna hantera en separation utan att bli hatisk och ta ut alla sorger i förskott är lite tragiskt.

    Du vet att även barn kan säga upp kontaktenn med sina föräldrar? Man kan inte tvinga någon till något så om jag vore du skulle jag nog fundera över den egna separationsångesten istället för att utgå från att ingen når upp till den höga moraliska nivån du förespråkar.
Svar på tråden Hur komma överens