• Pope Joan II

    Min ex-fru och mamman till mitt barn är aktiv på Bodycontact.

    Anonym (L) skrev 2018-12-05 13:21:45 följande:

    Min före detta fru samt mamma till vårat gemensamma barn har en profil på Bodycontact, vilket jag fick reda på igår.

    Min ex-fru har en nästan unik tatuering på en kroppsdel. som tydligen finns med på en av bilderna och på så sätt har minst en person kunnat härleda den till henne och nu går snacket om att hon söker sex på nätet. 

    Vet inte vad som står i hennes text på sidan.

    En nära vän fick höra detta och berättade det för mig sent igår.

    Känner mig helt ställd och har panik inför vad som kan hända om nyheten sprider sig till sonens skola skola, fotbollslag osv. Kommer inte dröja länge innan någon frågar mig vad mitt ex håller på med.

    Värst är naturligtvis om barnet får lida för detta. 

    Vet inte om och isåfall hur jag ska agera kring detta.

    Söker endast kloka råd.

    Tacksam för svar.


    Om någon skulle fråga dig så säger du naturligtvis som det är: att du inte har med det att göra. 
  • Pope Joan II
    Anonym (Kajsa) skrev 2018-12-06 09:36:24 följande:
    Men gode gud alltså. Begriper du ingenting. Om det kommer ut så barnet på nåt sätt får reda på det så kommer barnet att känna sig totalt utskämd! Varför är det så svårt att förstå?
    Det beror förstås på hur föräldern hanterar det. Hanteras det undermåligt så kan vad som helst få barn att skämmas. En tråd på familjeliv startad av pappan skulle kunna ge den effekten. 

    Idag använder väldigt många människor internet för att söka sig partners, vare sig det är för förhållanden eller bara för sex. Att det sitter nymoralister och håller sig för näsan medan de försöker stigmatisera något som numera är helt trivialt ändrar givetvis inte på det. 

    Här rör det sig dessutom om en nästan unik tatuering. Det är inte som om något dragit ut hennes tänder och jämfört med hennes tandkort för att fastställa hennes identitet. 

    Jag tycker att det är viktigt att föräldrar inte tvingar på barn sexualitet. Med det menar jag att samlag ska avbrytas om barn råkar komma in i sovrummet och liknande. Men hur och var förälder söker sina partners tycker jag ingår i den privata sfär som vuxna bör unna sig att ha. 
  • Pope Joan II
    Anonym (hur) skrev 2018-12-06 11:47:50 följande:
    Men gode gud vad är det som är så farligt med en kvinna som har ett sexliv???

    Varför skulle det komma ut över huvud taget? Vilka ungar blir inblandade i vuxnas sexliv på det sättet? Är det nåt som brukar diskuteras på föräldramöten där ni bor eller? 
    Till kaffet i pausen avhandlar Kajsa och hennes likar det senaste från Tinder, BC, Mötesplatsen och HP. När de lyckats identifiera någon förälder, sköka eller bock, så syr de genast upp etiketter som barnen sedan får ta med sig till skolan och dunka fast på den sexlystnas unges rygg. Efter föräldramötets slut virkar de kyskhetsbälten till förmån för Aktion Julklapp. 
Svar på tråden Min ex-fru och mamman till mitt barn är aktiv på Bodycontact.