• Anonym (Eh?)

    Min ex-fru och mamman till mitt barn är aktiv på Bodycontact.

    Ditt ex är alltså trött på att vara själv och söker en sexpartner. Och? Har du tänkt leva celibat resten av livet?

  • Anonym (Eh?)
    Anonym (hur) skrev 2018-12-05 13:30:04 följande:

    Hur skulle nån få reda på det och varför skulle det spridas i skolan, fotbollslaget etc? De flesta vuxna har sexliv och det är liksom inget större än så. Och vad du har med det hela att göra fattar jag inte. 


    Ja, hon är ju inte oskuld. Då hade hon inte haft en son . Funkade bara för jungfru Maria.
  • Anonym (Eh?)
    Anonym (Lennart) skrev 2018-12-05 19:38:03 följande:

    Pinsamt att så många ger dig rådet att strunta i problemet.
    Detta är skamligt beteende av din sons mamma.
    Ett beteende som inte borde uppmuntras, tvärtom.
    Barnet kommer med stor sannolikhet att skadas om detta får fortlöpa.
    Pappan måste få detta att upphöra för barnets skull. 
    Ett oskyldigt barn kommer i mellan här.


    Vad är skamligt? Är sex skamligt? I så fall betedde sig kvinnan skamligt redan när hon blev gravid med sonen... Såvida man inte är frukten av en våldtäkt har man fötts av en mor som haft sex för att hon velat och gillat det.
  • Anonym (Eh?)
    Anonym (L) skrev 2018-12-05 20:22:31 följande:
    Förstår att du inte har egna barn och därför inte kan se det ur det perspektivet.
    Skrämmande att du inte kan tänka längre än vad du gör.

    Hur tror du det känns för ett barn att en klasskompis säger att "Din mamma har..."Hur tror du barnet tar det? Men du har som sagt ingen erfarenhet av att ha barn.

    Tänk ett steg längre.

    Ska maila exet senare ikväll så att det finns henne tillhanda på morgonen imorgon.

    Låter på flera i tråden som det är en struntsak jag ska ge fan i att lägga mig i och det hade jag gjort såvida vi inte varit gemensamma föräldrar till ett barn.
    Fast detta beror på att otrogna män som hänger på BC "skvallrat". Varför har de gjort dedt? Kan du inte gå till källan istället och fråga varför han hänger på BC?
  • Anonym (Eh?)
    Anonym (Lennart) skrev 2018-12-05 22:24:00 följande:
    Sådan kommer fram förr eller senare. Smaskiga nyheter läcker fortast. Då lär det nå sonen. 

    Ser du inget skamfullt i kvinnans/mammans leverne? Bör kvinnan/mamman inte ges en chans till eftertanke?
    Det skamfulla här är att någon annan som hänger på BC (där en majoritet av männen är gifta f.ö) har skvallrat om att han sett henne där. OM det nu är så - för bara medlemmar kan se andras bilder. Det andra alternativet är att någon HITTAR PÅ att han sett henne där!
  • Anonym (Eh?)
    Anonym (Skillnad) skrev 2018-12-06 01:09:18 följande:
    Ja, men det är skillnad på att ha sex i ett förhållande, och att medvetet söka sex med främlingar på en sajt som enbart förmedlar sexkontakter. Faktiskt. Och det tror jag du också förstår. 

    För övrigt stämmer inte ditt inlägg: det finns massor av oskulder världen över som har fått barn i modern tid. Det kallas "artificiell insemination". Funkade redan innan man lärde sig att göra IVF för den delen. Detta är naturligtvis inte heller något bra. De kvinnorna är på ena sidan av spektrat (för hämmade för att få till en relation) och TS exfru är på den andra sidan (för ohämmad). I båda fallen går det ut över barnen.  
    1) BC förmedlar inte bara sexkontakter och alla är främlingar i början. Man träffas väl inte bara och hoppar i säng direkt utan mailar/pratar i telefon osv innan man ses precis som andra dejtingsiter och kanske ses över en fika eller en öl först för att se om man klickar - och då är man inte främlingar längre när man har sex. Alla människor blir inte tillsammans med gamla kompisar. De flesta är främlingar första gången man ses.

    2) Artificiell insemination är inte så vanligt. Antar att det inte gäller för TS men det kan han själv svara på
  • Anonym (Eh?)

    TS

    Lite frågor:

    1) Hur många känner till hennes tatuering och exakt hur unik är den?

    2) Vem har sagt att han sett henne på BC och har du frågat honom om varför han är medlem?

    3) Om den som säger sig ha sett henne där inte är medlem kan han inte ha sett henne utan ljuger ihop en historia om att hon finns på BC vilket i så fall är elak ryktesspridning i ont syfte - lite som att man trycker ner den lite för smarta och kaxiga tjejen i skolan genom att sprida ut rykte om att hon är en madrass

    Till syvende och sist är det så att antingen har den som skvallrat själv en profil på BC och kastar då sten i glashus eller också är allt bara lögn!

  • Anonym (Eh?)
    Anonym (Kajsa) skrev 2018-12-06 09:36:24 följande:
    Men gode gud alltså. Begriper du ingenting. Om det kommer ut så barnet på nåt sätt får reda på det så kommer barnet att känna sig totalt utskämd! Varför är det så svårt att förstå?
    Men... den som sprider ut det är ju för h*vete själv medlem! Så vad är problemet? Är det värre att kvinnan är det än denna man (och är han singel som hon?)?
  • Anonym (Eh?)
    Anonym (lotus) skrev 2018-12-06 10:07:25 följande:

    Förutom att det givetvis inte är fel att söka sexkontakter, finner jag hela historien tämligen osannolik. Någon som själv hänger på bc och känner till hennes "unika" tatuering, har alltså spridit detta vidare? Och ts väljer att köpa det med hull och hår, samt klandrar frun istället för skvallraren? Som lika gärna kan vara en lögnare. Det är helt enkelt för långsökt.


    Precis, och varför kritiseras inte denna person, som ju också uppenbarligen (om han inte bara hittar på) är medlem på BC?
  • Anonym (Eh?)
    Anonym (Kajsa) skrev 2018-12-06 11:04:22 följande:

    Ja, hur ska ni ha det nu? Är det förkastligt att hänga på BC eller inte. Hon är vuxen och gör såklart som hon vill. Men man får faktiskt vara lite försiktig med vad man lägger ut.

    Jag tror inte att TS bryr sig om att hon finns på BC utan han bryr sig om barnet. Han vill väl inte att barnet på nåt sätt ska få reda på det. Och jag förstår honom. Jag skulle nog säga att ett barn får en helt annan bild av en förälder som fläker ut sig på en porrsajt. Jag skulle skämmas ihjäl om jag hade varit det barnet. Vuxna kan göra hur dom vill om dom bara tänker till lite.


    BC är ingen porrsite för bövelen!
  • Anonym (Eh?)
    taquine skrev 2018-12-06 13:39:20 följande:
    Håller faktiskt med dig där. Tror ingen missunnar ts ex att knulla och ha ett sexliv inte ens ts själv.Men finns ungar med i bilden får man ha lite j'ävla fingertoppskänsla.Ts ex kanske bor i en liten håla på vischan där största nöjet är att skvallra och snacka skit om andra, då kan sådant här till syvende och sist gå ut över ungarna . Tyvärr....
    FAST DEN SOM SKVALLRAR ÄR JU SJÄLV MEDLEM PÅ BC!!!

    Vem är det som skvallrar och varför?
    Varför skäms inte denna skvallrare för att han är medlem på BC
    Varför anser de han skvallrar för inte att han behöver skämmas för att han är medlem på BC?
    Varför berättar föräldrar för sina barn att de tror att sett en av mammorna på en site för människor som främst söker sexkontakter?
  • Anonym (Eh?)
    Anonym (Kajsa) skrev 2018-12-06 13:09:07 följande:
    Joo! Om det går ut över barnet!
    Det är inte mammans eventuella medlemskap på BC som skadar barnen - inga barn lär vara medlemmar på BC och de kan därför inte se bilderna. Det som skadar barnen är att vuxna runt dem inte kan acceptera att en skild kvinna med barn har ett sexliv och därför skvallrar. De borde verkligen skämmas!
  • Anonym (Eh?)
    Kermit1561 skrev 2018-12-06 15:36:38 följande:
    Problemet är ju att vuxna faktiskt skvallrar och det riskerar att gå ut över barnen.
    Det är de skvallrande vuxna som är problemet och inte kvinnan. Jag undrar fortfarande varför det inte skvallras om den som sett henne på BC. Den personen har ju själv ett medlemskap där (och är personen singel eller gift?).
Svar på tråden Min ex-fru och mamman till mitt barn är aktiv på Bodycontact.