Inlägg från: Anonym (Sirka) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sirka)

    Hur många sexpartners är egentligen för många?

    Anonym (city girl) skrev 2018-12-05 15:12:17 följande:

    Om man har en ny sexpartner om året? Månaden? Veckan? Är man singel länge och är sexuellt aktiv så går det fort upp i både en och två hundra partners. En ny i månaden i 10 år så är du redan där. En ny i veckan så tar det bara mindre än 2 år att komma över hundra.

    Varför anses det så fult, särskilt för kvinnor, att ha en man i månaden under 10 års tid? För tro att alla som dömer bara reagerar på hur många och inte över hur lång tid.


    Så länge båda i ett förhållande ligger ungefär lika så borde det inte ställa till det. Men om den ena är på ensiffrigt och den andra på tresiffrigt kan det bli lite slitningar.
  • Anonym (Sirka)
    Anonym (B) skrev 2018-12-06 13:23:18 följande:

    Jag anser inte att det är fel att ha legat med många. Vill man göra det står det givetvis var och en fritt att köra på såväl man som kvinna men däremot är det en oattraktiv egenskap för mig och något som inverkar på om jag blir intresserad av en person eller inte.


    Precis. Jag vill inte ha en partner som varit med halva byn. Däremot har jag vänner som varit med halva byn, men de är mina vänner och inha jag har sex med.
  • Anonym (Sirka)
    klyban skrev 2018-12-06 15:06:10 följande:

     


    Ingen äger min sexualitet, och detta gäller alla.


    Inte ens du?

    Du får ha haft så många sexpartners som du vill, men jag har rätten att inte vara intresserad om jag finner det för många.
  • Anonym (Sirka)
    klyban skrev 2018-12-06 16:27:33 följande:

     


    Du kan bara prata för dig själv, och är helt ointressant för alla andra.


    Så du tycker att vad jag skriver är helt ointressant för alla andra? Men du tycker tydligen att du har något av intresse att skriva?

    Det här är en diskussion. Du få ha din åsikt, och du får även förmedla den. Sedan är det upp till andra att tycka den är ointressant eller ej. Det är inget du eller jag bestämmer. Du kan inte heller bestämma om mina åsikter eller inlägg är ointressanta för alla andra.
Svar på tråden Hur många sexpartners är egentligen för många?