• Finlan­darn
    Äldre 6 Dec 10:22
    524 visningar
    114 svar
    114
    524

    Personliga Tränare, i form eller ej?

    Anonym (Träna) skrev 2018-12-06 10:08:16 följande:

    Nej nej nej

    Muskler är en sak, jag vet hur en vältränad tjej ser ut, jag har själv varit väldigt vältränad osv.

    Vist de kanske är vältränade under allt det mjuka, men det syns ju direkt inte och det kallar jag inte vara i form. De behöver ju verkligen inte va rippade, men åtminstone lite muskulösa så det syns, tycker det är stor skillnad överlag på kvinnliga PT och manliga när det kommer till att va i form.

    tyvärr


    "De officiella rekommendationerna för en sund och normal fettprocent varierar med hänsyn till både kön och ålder. Beroende på ålder ska kvinnors fettprocent helst ligga på 21?36 % och mäns på 8?25 %.

    I fettprocent-schemat här på sidan kan du se precis var din fettprocent bör ligga, liksom du också kan få svar på hur du mäter din fettprocent, vad en hög och låg fettprocent gör för din kropp ? och varför kvinnor bör ha mer fett på kroppen än män."

    iform.se/ga-ner-i-vikt/hur-hog-far-min-fettprocent-vara

    Det finns väldigt mycket information på internet om fett på kroppen och hur viktigt det är för kvinnokroppen. Jag tror inte de flesta pt:na som du lagt märkte till att är" runda" siktar på en prispall i bikini fitness. Alla har olika prioriteringar och mål, men jag tror nog de flesta vet vad som är sunt och strävar till en god hälsa. Vem betalar skjortan för en utbildning om man inte är intresserad?

    Dessutom har du ingen aning om deras liv, mycket kan inverka. En relativt vanlig sjukdom är t.ex. hypotyreos.
Svar på tråden Personliga Tränare, i form eller ej?