Inlägg från: Anonym (no way) |Visa alla inlägg
  • Anonym (no way)

    Vill du vara frisk och leva länge ska du bli vegan

    Aldrig i livet. Jag älskar kött, kan inte leva utan bacon eller köttbullar. Äkta gräddsås finns inget som slår.

    Aldrig i livet jag blir vegan. Det finns exempel inga veganska ägg. Veganska hönor är jag nästan säker på att det inte finns.

  • Anonym (no way)
    Anonym (Verkligheten är en annan...) skrev 2018-12-06 15:36:21 följande:

    Nej skulle inte kunna sluta med animalier då jag har ämnesomsättningssjukdomar som skulle göra att jag blev jätte sjuk om jag gjorde det. Något som veganer inte fattar är att det finns personer som inte kan leva veganskt. Det är inte ens en så unik sjukdom, eller ovanlig. Men likväl så envisas veganer med att alla kan leva utan animalier. 


    Sen om man ser till miljön så är det faktiskt inte möjligt att alla skulle bli veganer, dels skulle det sabba ekosystemet mer än ett ekologiskt jordbruk med kött och mjölkdjur. Du skulle inte överleva på närodlat här i Sverige samt att betesdjuren behövs för att hålla vår natur i schack! 


    Jo, men betesdjur kan man alltid ha. Nu föds de flesta djur upp för att bli just mat på våra bord, med en hel industri som backar upp.
    Själv har jag ätit veganmat, men det smakar faktiskt inte gott. Jag kommer aldrig sluta äta kött-, ägg- eller mjölkprodukter.
Svar på tråden Vill du vara frisk och leva länge ska du bli vegan