Inlägg från: Anonym (Tjejen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tjejen)

    Att dejta snål man

    Jag har dejtat en man i snart ett år. Han är underbar och har många kvaliteter jag attraheras av men jag tycker att han är ganska snål...

    som exempel frågade jag nyligen om han ville följa med och bowla med mig och mina barn vilket han gjorde. Han erbjöd sig inte att betala ens för sig. Ok, det var jag som frågade. En vecka senare frågade han mig om vi skulle gå på bio, vilket vi gjorde. Han betalade sin biljett och jag betalade min. När vi skulle köpa popcorn och läsk så står jag först och han ställer sitt bredvid, jag betslar för oss båda alltså.

    Så känns det som att det är jämt... jag betalar min del alltid och ibland (kanske hälften av gångerna vi hittar på något) även hans del, men han erbjuder sig aldrig att betala.

    Tycker att den delen av honom är ganska oattraktiv, men hur tar man upp en sån grej??

  • Svar på tråden Att dejta snål man
  • Anonym (Tjejen)

    Ska kanske tillägga att han har ett bra betalt jobb och köper allt han vill ha, inga problem med att ha råd

  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (A) skrev 2018-12-07 12:12:43 följande:

    Det är väl bara att säga åt honom att han får betala sitt eget, eftersom han aldrig betalar nägot för dig, nästa gång han verkar förvänta sig att du ska betala. Då borde han fatta.


    Det låter kanske konstigt men jag är rädd att jag ska betraktas som snål då ????

    Det är dessutom så att om han föreslår en aktivitet och jag säger nej för jag har inte råd, så kommer kommentaren ?men jag har pengar...? vilket jag nu kommit på inte betyder att han ska betala för mig. Det betyder att han betslar sin del...
Svar på tråden Att dejta snål man