• Kusine­n
    Äldre 7 Dec 17:29
    900 visningar
    32 svar
    32
    900

    Julfestkläder till pojkar? Finns inte?!

    Kikat runt lite snabbt. På cubus finnss vit skjorta med inbyggd fluga, samt en rödrutig skjorya som också såg ut att ha fluga. Även en rödrutig utan fluga. På hm finns både helvit skjorta samt skjorta med rött i, även fluga med snodd. LEvis harskjorta med rött i. Polarn ococh pyret har en fin julig dtickad tröja och skjorta med rött i. Polarn har röd fluga med snodd, annars verkar det mest vara mörkblått och svart på flugorna.

    Har bara tittat på dem men alla hade skjortor med rött och flugor finns också. Har inte kollat efter slipsar, men slips med snodd brukar också finnas.

  • Kusine­n
    Äldre 7 Dec 23:47
    #22
    MaxMamma17 skrev 2018-12-07 18:01:17 följande:

    Tack för alla tips, uppskattar verkligen att ni tog er tid att kolla runt! :) men tror slutsatsen ändå blir att utbudet för pojkar är riktigt dåligt! Förstår verkligen inte alls varför, det är jättetråkigt.


    Fast skjortor med rött i fanns på alka butiker jag kollade. Och några hade också fina stickade tröjor med vintertema. Flugor fanns med, förmofådligen finnsdet västar också.

    Är det något väldigt specifikt du är ute efter? Typ nån finskjorta med julmotiv, som snöflingor eller tomtar? Eller glitter? För vanliga finkläder med rött i verkarinte cara svårt att hitta.
  • Kusine­n
    Äldre 7 Dec 23:56
    #23

    Jag hittade en slipsaffär också som hade en röd slips med tomtar på till pojkar i din sons ålder. Fanns även mörkblå med julmönster och en mörktvröd med granar. Fanns även mörkblå fluga med julmotiv för små barn. De hade även röda hängslen. Vore väljättefint med blå byxor, vit skjorta, röda hängslen och så en blå fluga elker slips med julmotiv?

  • Kusine­n
    Äldre 8 Dec 00:01
    #24

    På hm hittade jag också en mörkblå skjorta med julmotiv. Tycker faktiskt jag hittar ganska mycket finkläder tillpojkar i jul.

  • Kusine­n
    Äldre 9 Dec 09:11
    #30
    Anonym (Köp vad du vill ha...) skrev 2018-12-09 08:44:32 följande:

    Finns det på fickavdelningen så är det väl bara att handla. Om du vill ha kläder med glitter, stjärnor å färg å det finns så spelar det väl i gen roll vilken avdelning eller butik man handlar i....

    Tex är jag ingen rocktjej men de snyggaste svarta jeansen köper jag just i en butik med endast hårdrockstema... jo jag köper mina byxor där ändå...


    Att det kan vara svårt att handla på flickavdelningen om det bara är glittret man vill åt, kan jag förstå då det är olika modeller och så också. Men det finns glitter på pojkavdelningen också numera, såg en glitterdinosariejumper på hm tex. Men finns betydligt mer på tjejavdelningen. Så om man vill ha glitter kan jag förstå att man tycker att det är ett tunnt utbud. Däremot vanliga finkläder av den typ som jag uppfattade att ts var ute efter som byxor, skjorta m fluga/slips väst, med inslag av julfärger och julmotiv tyckte jag att det fanns ganska mycket av. Finkläder av denna typ med glitter på hittade jag inte.
  • Kusine­n
    Äldre 9 Dec 09:45
    #32
    Alexi skrev 2018-12-09 09:18:49 följande:

    Fast julmotiven är så mycket av typen "dinosaurier med tomteluva", sällan lite mer klassiska.


    Ok, jag hittade finskjorta med små renar, granar och tomtar på. Sen fattade jag som att det var mer vanliga finkläder i julfärgerna som efterfrågades, pch det finns ganska mycket av, liksom fina stiliga slipsar och flugor med klassiska julmotiv (småmönstrat inte stort blaffigt och skämtsamt). Så just om man är ute efter en klassisk, traditionell pojkig finklädesstil med julkänsla, så tyckte jag att det fanns en hel del. Om man vill tänja gränserna för det traditionella däremot är utbudet mycket smalare.
Svar på tråden Julfestkläder till pojkar? Finns inte?!