• TheNorthRemembers

    Har jag för stora mål?

    Hej!
    Jag ska påbörja sjuksköterskautbildning till våren. Jag har redan gjort en plan för hur jag vill att mitt liv ska se ut för framtiden! 

    Först och främst vill jag bli en legitimerad ssk, jobba ett år eller flera för att sedan specialisera mig inom intensivvården eller anestesi (narkos) efter att jobbat med det i några år vill jag läsa en kurs om ledarskap som finns att ta när man är legitimerad ssk. Jag vill som slutmål kunna jobba som chefsjuksköterska för att planera, organisera och föra ett sådant bra team av personal för att ge en suverän vård för alla människor. 

    Är jag galen eller låter det här som en plan? 

    Vad tycker ni, lämna gärna era tankar. MVH 19 årig kille som älskar livet och är glad 24/7

  • Svar på tråden Har jag för stora mål?
  • Anonym (The lannisters sends their regards)

    Vet inte varför det skulle vara orealistiskt för dig? Låter bra. Fantastiskt med drivna ungdomar.

  • Meriall

    Jättebra plan och inte alls orealistiskt! Enda orealistiska är ju superbra vård för -alla- människor men om du menade alla du/ni ska vårda så är det bra :) Svårt påverka de du inte vårdar. Härligt med ssk med ambitioner!

  • Anonym (Bra)

    Så länge du har någorlunda lätt att lära dig (eller anstränger dig tillräckligt) så ser jag inga som helst hinder. Det är ju inte som att du har planer som är orimliga på något vis. Och jättebra med folk som vill jobba inom sjukvården. Lycka till!

  • Anonym (Anna)

    Strålande plan, kör på den. Var öppen för förändringar på vägen och uppdatera dina mål efter varje steg.

Svar på tråden Har jag för stora mål?