• Anonym (Pappa­)
    Äldre 12 Dec 12:50
    2328 visningar
    22 svar
    22
    2328

    Behöver råd i egenskap av förälder till ett barn som mobbar

    Tufft läge, jag har förståelse både för Er och pojkens föräldrar och jag tror att om ni som föräldrapar skulle kunna träffas och gemensamt komma fram till en lösning som gör att barnen är snälla mot varandra även i skolan så tror jag att det skulle få en mycket bättre utveckling för alla än att "kriga" emot varandra där barnen hamnar mitt emellan.

    Det är extremt svårt att uttala sig om vad situationen beror på, men att den behöver lösas snabbt råder ingen tvekan om.

    Jag kan utläsa av det du skriver att Ni verkar ha en bra syn på barnuppfostran och hur man ska vara människor emellan och det är en bra start.

    God Jul på Er alla och jag hoppas att det hela kan vändas till något riktigt bra. 

  • Anonym (Pappa­)
    Äldre 12 Dec 22:45
    #5
    BroBroBreja skrev 2018-12-12 20:32:25 följande:

    Saken är den att skolan pratat med oss och med pojkens föräldrar. Nästa steg i deras handlingsplan är att träffa barnen enskilt och höra deras tankar. Och efter det träffas tillsammans.

    Nu har ju de valt att hålla honom hemma så skolan har ju inte fått chansen att ens påbörja en lösning. Utan föräldrarna har istället skickat ut mail att skolan inte ?hjälper dom utsatta? vilket är en felaktig anklagelse. De vill inte medverka alls.

    Vi har nu bett om att få byta klass vilket rektorn gått med på.


    Vad tycker Er dotter om allt detta, verkar hon vara med och förstå eller är det som en film för henne?

    Vill hon byta klass?

    Jag förstår att detta måste vara jätte jobbigt för Er och jag hoppas att ni kan komma till en bra lösning.

    Kan Er dotter vara understimulerad i den årskursen hon går i, i så fall kanske hon skulle må bättre av att flyttas upp en årskurs.
Svar på tråden Behöver råd i egenskap av förälder till ett barn som mobbar