Inlägg från: Anonym (Mammis) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mammis)

    Behöver råd i egenskap av förälder till ett barn som mobbar

    Jag tycker hur som helst att det är bra att NI som är föräldrar till det barn som mobbar tar tag i problemet! De flesta föräldrar vars barn mobbar verkar tro att alla talar om ngn annans barn och ser på sina barn som om de skulle vara små fluffiga snälla oskyldiga lamm.

    Får jag fråga, var denna pojke den enda hon slog? (Bli inte arga nu alla på familjeliv) men kan det vara så att han gjort ngt mot henne som hon inte vågar berätta?

    Kul att det går bra för er dotter och hoppas att grabben som hon slog också får börja må bra.

  • Anonym (Mammis)
    BroBroBreja skrev 2019-02-13 22:27:56 följande:

    Ja, han är det enda barnet. Det har kommit fram att pojken sagt till vår dotter att han skulle skära halsen av vår hund. (Vår dotters allra bästa vän) Just detta uttalandet kan vara det som triggat igång hela alltet.

    Dessutom har några killar i klassen varit elaka mot pojken (vår dotter ej inblandad i detta) så jag tror att det är många faktorer som spelar in. Detta har vi fått reda på i efterhand och kan ju vara förklaringen att han inte är i skolan även nu när vår dotter inte är kvar i klassen.

    Sen måste jag tillägga att trots att hon bytt klass så är inte allt guld och gröna skogar, hon kämpar fortfarande med det sociala. Svårt att komma in i en klass där det redan finns olika kompiskonstellationer.

    Vi kommer nog inte kunna lösa det hela med pojkens föräldrar eftersom de valde att bemöta vår utsträckta hand med en polisanmälan och socanmälan. (Vem anmäler ens ett barn som inte är straffmyndigt?!)


    Ok, ja det är rätt så lustigt att anmäla ett barn. Jag tror nog denna person inte har goda kunskaper rörande rättsväsendet.

    Hon kommer att få kämpa på och så är det. Men en dag så kommer hon förhoppningsvis in i ett kompisgäng eller hittar en vän hon kan vara med. Hoppas det!
Svar på tråden Behöver råd i egenskap av förälder till ett barn som mobbar