• Anonym (11år)

    Hur många julklappar ger ni era barn?

    Hur många julklappar ger ni era barn? Min son är 11 år och kommer i år bara få 5 stycken av mig. 3 mjuka och 2 hårda. Totalt runt 3.000. Plus 500 i rena kontanter. Får han köpa vad han vill. Det har varit jättesvårt att köpa julklappar till honom i år för han har sagt han inte vet vad han önskar sig.

    Var lättare när han var mindre..

  • Svar på tråden Hur många julklappar ger ni era barn?
  • Sharper

    Vi har 4 barn i åldrarna 2,5 - 10 år. De får 1 leksak var, de 3 äldsta får 100:- i kontanter och resterande summa upp till 1000:- får de insatt på sparkonto som de kommer få den dagen de fyller 18 :) (sparar i ett konto per barn)

  • Anonym (Jag)

    Har två flickor, 6 och 3 år gammal. Dom kommer få 5 st att dela på och 2 st var. Kanske lagt ungefär 1400 kr på allihopa.

  • Anonym (K)

    Två barn, 2,5 och 5,5 år. De får varsin egen present för runt 100 kr st. Sen får de två gemensamma presenter som är två upplevelser för ca 1500 kr sammanlagt. Vi resonerar som så att det är roligare att ge bort upplevelser som vi gör tillsammans än en massa saker. Leksaker och kläder får de av bl a mor- och farföräldrar så de behöver inte ha mer sånt från oss föräldrar.

  • Anonym (Julklappshysteri)

    Vet inte hur många men har 2 barn (tonåringar) och i år landade det på massor med pengar då de både fått alpinutrustning och nya mobiler. Samt lite mer saker. Vi har ingen stor släkt som handlar så det är typ det dom får från oss som väntar under granen. Alpinutrustningarna har dom redan fått och använt så det kändes fjuttigt med bara 1 paket till under granen. Jag vet att det är orimligt mycket pengar men jag kompenserar nog för mina egna shitiga jular från barndomen.

  • Anonym (Bitte)

    4 och 2,5 år. Ungefär 1500 per barn o och 6 paket var.

  • GAndrea

    Jag har väldigt små barn men jag ska försöka hålla mig till tre, ett roligt, ett mjukt och ett att läsa.

  • Anonym (hups)

    För många..
    Två barn, 3 och 6. De får nio presenter var plus tre gemensamma. Skulle det vara det enda de får i jul skulle det väl vara ok, men de får typ 10 till per man av övriga släkten. Druknar i paket.

    Jag skyller på min man, vi hade gemensamt beställt och köpt 5 paket per man plus ett gemensamt åt dem. Sedan gick han och dubblade det på egen hand.

  • svartakatten98

    Haha, är väl inte så ''bara''? Du kan nog vara lugn, han får betydligt mycket mer än många andra i hans ålder (och andra åldrar), med pengarna inräknat alltså.

Svar på tråden Hur många julklappar ger ni era barn?