Forum Övrigt - Pappagrupp
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Dålig kontakt med ena barnet

  Sön 23 dec 2018 23:06 Läst 0 gånger Totalt 1 svar
  Sön 23 dec 2018 23:06

  Har två st barn. En dotter på 3 år och en pojke på 6 år. Dottern har jag bra kontakt med. Jag lägger henne nästan varje kväll och man märker att hon gillar att vara med mig.

  Pojken gillar också vara med mig när mamman inte är med, men så fort hon är hemma så är det bara hon som gäller. Det blir stora bråk om jag ska lägga honom och jag får knappt hjälpa honom med något. Ibland säger han väldigt fula saker till mig osv. Ingen respekt

  Jag och mamman bor ihop och det slutar väldigt ofta med bråk mellan oss när sonen inte gör som jag säger. Ungarna bråkar också väldigt mycket med varandra.

  Vet inte vad jag ska göra

  Någon som känner igen sig?

 • Idag 00:56 #1

  Nu har jag inga barn men jag har upplevt det där som barn. Jag var väldigt pappa-kär och han var helt klart min favorit förälder. Ville att han skulle hjälpa mig med allt, umgicks helst med honom och var inte alls lika tillmötesgående mot min mamma. Jag bråkade bara med henne men har dock inga minnen av att jag var respektlös mot henne. Samma sak gällde min bror fast tvärtom, så som jag var mot min pappa var han mot mamma. Jag tror det beror på psykologiska faktorer så som elektrakomplex och oidipuskomplex. Att dottern dras till pappan medan sonen dras till mamman. Vet inte hur du kan göra tyvärr men du kan ju läsa på om dessa komplex och se om du tycker det stämmer in för att kanske få en förklaring och möjligtvis idéer för att komma närmare din son.

SE VÅRA MEST POPULÄRA KLIPP JUST NU

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll