• Äldre 29 Dec 19:39
    29386 visningar
    3333 svar
    3333
    29386

    Bf September 2019

    Hejhej!

    Kul med en grupp ju! Jag har precis plussat också med bf 10 september. :)

    Så himla skönt att läsa att många har lite värk också! Detta är mitt första barn och jag blev ganska orolig. Visste inte ens att det var möjligt att ha växtvärk i livmodern.

    Har nån av er ont i äggstockarna? Där känns det oftast för mig. Några av er skriver om stick i sidan, menar ni där äggstockarna sitter?

    Jag lär vara rätt orolig tills jag kan bli kollad, har fått besked efter en röntgen att jag visst har en cysta och "breddökning" av nedre delen av livmodern, vad nu det betyder. Visste ingenting alls om det innan jag inseminerade utan fick hem ett brev en vecka senare.

    Men så lättretlig och känslosam som jag blivit, så är det definitivt någon på gång, herregud.

  • Äldre 30 Dec 06:49
    #57
    September89 skrev 2018-12-29 20:08:04 följande:

    Jag menar vid äggstockarna när jag skriver ?stick i sidan? :) kan tycka att liksom drar där också och ut mot ljumskarna.


    Gud vad skönt att höra. Tack! :)
  • Äldre 1 Jan 07:22
    #79
    Jsv17 skrev 2018-12-30 12:04:12 följande:

    Precis vad jag menar också, stick kring äggstockarna (för mig alltid mest på vänster sida..) och så drar set ner i ljumskarna.


    Jag har det både på höger och vänster sida (möjligtvis oftare till höger). Och värk liksom långt ner i livmodern tror jag.

    Men skönt att fler har lite ont också! Då behöver det inte vara något fel. :)
  • Äldre 1 Jan 07:31
    #80
    Anonym (Saga N) skrev 2018-12-30 12:12:01 följande:

    Har ni fått några symptom än?

    Är så nojig över allt nu att jag säkert inbillar mig symptom.

    Igår fick jag ett slag i magen av min systerson på 3 år som skulle hoppa och leka med mig och det va precis vid nedre delen av magen. Jag blev ju rädd å fick extremt ont å redan ändrat tankar att där va den lyckan. Samtidigt som jag hört att de ligger väldigt skyddat där inne. Återstår och se. Men inte det man önska, ett till orosmoment. Sorry för långt inlägg men skönt att skriva av sig.


    Kan tänka mig att du blev nojig, det hade jag också blivit. Hur känner du dig nu? Höll det i sig länge, att du hade ont?

    Jag har en del symtom tycker jag. (Och så fort jag inte märkt dem på 1/2-1 dag tror jag att jag fått missfall, suck alltså.)

    Jag är hormonell som tusan... är arg och irriterad, och väldigt gråtmild.. jag ser INTE fram till att jobba med detta, vill knappast råka gråta inför kollegor. Jag har inte så mycket aptit, men är mer hungrig. Fast lite illamående till och från. Kissar ofta. Värk i livmodern. Trött och energisk om vartannat. Inget av det är direkt konstant dock, utan kommer och går, men det är ingenting jag brukar märka av annars på samma sätt.

    Vad har du för symtom?
  • Äldre 9 Feb 14:40

    Längesen jag var inloggad här nu, men jag måste fråga vad ni tror. Jag är i v 10+4 och har haft rostfärgade flytningar eller blödningar de senaste dagarna (tors, fre och idag). Jag har inte behövt använda binda alls, men märker det nästan varje gång jag är på toa.

    Jag har inte direkt haft ont, bara lite nån gång nere på höger sida eller vad jag tror är magknip (dwt känns ju annorlunda).

    Samtidigt har jag symtom, cravings som tusan - och jag är trött. Igår och idag har jag varit så otroligt trött. Mår mindre illa numera, men sånt kan ju förändras och behöver inte betyda något.

    Jag vill inte oroa mig för missfall eller så, men undrar verkligen vad det kan vara, om det kan vara naturligt.

    Vad tror ni?

    Jag ska ändå ringa bm på måndag pga har inte fått tid till kub hemskickad, så ska fråga då - men tror ni att det räcker? Jag är så sanslöst trött och vet ärligt talat inte om jag orkar ta mig till gynakuten. Men borde jag?

  • Äldre 9 Feb 17:30
    Tösen01 skrev 2019-02-09 15:14:32 följande:

    Nu har jag än så länge, tack och lov, inte haft missfall, men min bästa vän har haft två. Lite blödningar/blodiga flytningar är ju väldigt vanligt, läs på 1177. Enligt min bästa vän, vilket lugnade mig lite, så märker man av ett missfall. Du störtblöder alt blöder väldigt mycket. Är det lite längre gånget, alltså då menar jag runt v 10, så får man även extremt ont, typ krystvärkar, beskrev hon det som. "Du kan inte missa ett missfall". Låter läskigt och hemskt, men det kan lugna en också. Tror inte det spelar någon roll om du åker till gynakuten, för vad kan de göra där? Går ju inte att hindra eller liknande. Skillnaden är om du har riktigt ont eller blöder massor. Blir det värre, boka en tid hos gyn för ett vul. Har du sett ett hjärta slå? Kram ????


    Tack för ditt svar! Jag har haft blodiga/bruna flytningar en del innan, men nu när jag trots allt blött i tre dagar började jag undra lite. Jag läste på 1177 men det stod inget om blödningar som varat i några dagar (kanske var införstått utan att vara detaljerat beskrivet bara.) Men tack! Det är ingen störtblödning alls ju, och OM jag skulle få jätteont så vet jag då. Helt enkelt. Som du säger, de kan ändå inte göra nåt om jag åker dit! Då stannar jag hemma och vilar istället, så välbehövt. :)

    Nej, jag har inte sett nåt hjärta ännu. bm ändrade min tid, så jag har inte haft varken hälsosamtal eller inskrivning ännu, men ska äntligen dit på fredag! Hoppas på att få se något då. :) annars, om de inte gör vul då, blir det nog på kubtestet.
  • Äldre 9 Feb 19:17
    Daphodil skrev 2019-02-09 17:46:17 följande:

    Careful what you wish for. Nu mår jag så illa att jag hulkar. Någon mer som mår extremt mer illa när de är lediga än på jobbet?


    Jag blir alldeles extremt trött när jag är ledig (jämfört med att bara vara jättetrött när jag jobbar). Men skönt att slippa illamående, jobbigt som tusan att må så illa..
  • Äldre 9 Feb 20:00
    Daphodil skrev 2019-02-09 19:20:07 följande:

    Då är vi två! Jag sov tre trimmar mitt på dagen, och kan redan tänka mig att sova igen.


    Jag sover inte mitt på dagen, vet inte om jag är för envis eller helt enkelt inte kan, men så är det, haha. Stirrar ut i luften eller kollar serie istället. Gör allt i slow motion. Och LÄNGTAR tills det blir tillräckligt sent så att jag kan gå och lägga mig.
Svar på tråden Bf September 2019