• FiaW

    Bf September 2019

    Hej, hoppar också in.

    Gravid med andra barnet, BF 29/9. Spännande, lite läskigt och underbart!

    Håller alla tummar att det går vägen för oss alla!

  • FiaW
    Ida1991 skrev 2019-01-26 13:42:59 följande:

    Hej! Är också beräknad den 29/9 enligt appen :)


    Kul! Är det ditt första eller har du barn sen tidigare? Jag har en son sen innan och han kom en dag tidigt, så jag hoppas att jag inte går över tiden denna gången heller :)

    Nu är jag mest orolig för missfall eller att bebisen inte ska vara frisk, men det är bara att försöka koppla av och hänga med. Det blir som det blir :)
  • FiaW
    Anonym (Lisa) skrev 2019-01-29 19:08:42 följande:

    Någon som har erfarenheter av växtvärk i början av graviditeten? Befinner mig i slutet av v.7. Inatt vaknade jag av hemsk smärta i hela livmodern, första tanken som slog mig direkt var missfall. Blev kallsvettig, yr och illamående. Dock inga blödningar. Den värsta smärtan försvann efter omkring 20 minuter, men molvärken har suttit i hela dagen och gör fortfarande. Den sträcker sig ut i ryggen och ner i benen. Detta är min livs första graviditet för att tillägga, så har noll erfarenheter. Du som haft mensliknande smärtor i början av graviditet, vad har du gjort för att lindra dom och i vilken vecka försvann dom? Har hört att man kan vara lugn så länge blödningarna håller sig borta, men kan inte låta bli att oroa mig för utomkveds mm ändå..


    Jag har en son sen tidigare och när jag väntade honom hade jag mycket ?mensvärk? under en period i början, jag var säker på att mensen var på väg flera gånger. Det är livmodern som växer för att göra plats för barnet.

    Jag lindrade värken med värme och försökte stå ut resten, ville inte ta värktabletter i onödan. Det kändes lättare att stå ut med smärtan när jag visste att det var för att jag var gravid. Att ha den smärtan bara för att få mens är mycket värre tycker jag.

    Men känner du dig orolig att det är nåt som inte står rätt till så ring din bm och prata om det. Hon kan säkert lugna dig eller tala om om det är nåt hon vill undersöka.

    Lycka till :)
  • FiaW
    September89 skrev 2019-01-31 13:50:38 följande:

    Någon mer vars mage beter sig konstigt? Min har ballat ur totalt känns det som. Varje gång jag äter något blir den alldeles svullen och bullrar och har sig. Har SÅ ont i magen hela tiden just nu! Är i vecka 10 nu så det är ju ett tag kvar tills bebismagen syns men ser jättegravid ut på kvällarna när jag ätit middag pga så uppsvälld!


    Jag är också helt skum i magen. Har ont, är lös i magen (får attacker då jag måste springa till toan) och uppsvälld. Jobbigt!

    Annars är det mest yrsel, hunger, trötthet som dominerar och illamående ibland. Och så fryser jag nästan hela tiden. Denna graviditeten skiljer sig lite från den förra i symptom. Då var det ömma bröst, mycket molvärk, uppsvälld mage som dominerade. Blir kanske en flicka denna gången :)
Svar på tråden Bf September 2019