• Äldre 7 Jan 18:26
    29638 visningar
    3333 svar
    3333
    29638

    Bf September 2019

    Idag (5+2) har min trötthet slagit till som ett knytnävsslag, är så fruktansvärt trött! Även brösten har blivit värre sedan igår. Tröttheten är extrem, kan inte koncentrera mig och hela kroppen är så tung. På träningen idag var koordinationen totalt noll, kunde knappt lyfta motsatt arm och ben samtidigt. Wow att det kunde slå till så! Hoppas att kroppen vänjer sig lite om några dagar

  • Äldre 7 Jan 18:29
    Mamaamu skrev 2019-01-07 12:45:13 följande:

    Hur räknar ni era veckor? Säger ni att 6+4 är vecka 6 eller 7?

    Barnmorskorna räknar det som 6 skulle jag tro.

    Har ni ringt om tid för inskrivning? Jag ringde och boka idag. Pga av mitt missfall i november ville jag boka så sent som möjligt. Förra gången hann vi med 2 möten med bm och ett vul. Och sen fick jag missfall efter v 8. Vill gärna inte vara med om det igen. Det blev så jäkla snopet. Och pga av mitt missfall kommer jag göra kub denna gång också.Mest för att se så fröt lever :)


    Tror nog att de skulle säga vecka 7, så räknade iaf bm som jag pratade med i telefon. Hon sa vecka 5 när jag var i 4+4. Är också extremt hungrig, äter som en häst! Som väl är håller det iaf illamåendet borta :)
  • Äldre 9 Jan 16:25
    Sofia20170520 skrev 2019-01-09 15:29:09 följande:

    Hej alla igen, grattis till oss alla för graviditeterna. Håller tummarna på att det går vägen för oss alla <3

    Jag fick som jag skrev i början av tråden missfall 23/11-18 (v.5) och plussade den 27/12 igen utan mens emellan. Enligt app om man räknar att 23/11 var min sista mens så skulle jag vara i vecka 7, men var på tidigt vul idag och dom såg allt förutom embryot så hon räknade mig mellan 5-6. Min förra graviditet var ett misstänkt X så rädslan idag när jag inte fick se något ännu en gång på skärmen är otroligt stor och har ångest. Mina gravtest förra graviditeten var sjukt svaga och syntes lite lite, denna gång har det stegrat bra från första start.

    Min fråga är ifall någon vet om det kan vara så efter ett missfall, kan man bli tillbaka flyttat 2 veckor? Jag plusssde alltså starkt i v.3 efter väldigt ömma bröst och illamåendet, nu i v.5 så har jag fortfarande riktigt ömma bröst, illamåendet är mycket mer påtagligt och jag måste dricka yoghurt varje minut utan att må så illa att det vattnas i munnen, törstig hela tiden, kissar hela tiden.

    Kan det vara så att jag vart tillbaka flyttad två veckor (från vecka 7 till vecka 5) och att allting är normalt och att graviditeten är normal? Har någon av er varit med om det? Även om det inte varit missfall inblandat? Jag tror jag har läst varenda tråd som finns på Google och jag har inte ens blivit glad av den här graviditeten för jag är så redo att det ska gå fel. Vill också vara glad och pirrig och förväntasfull <3

    Bilden är hur mina test sett ut från 27/12, 28/12, 1/1 och 9/1. Är det en bra stegring över 2 veckor?


    Hej! Vi ligger väldigt lika i tid, fick också missfall i v 5 men den 25/11-18. Sen plussade jag väldigt starkt en dag efter beräknad mens den 29/12, så starkt som på de senare av dina stickor (tror ägget fäste tidigt). Men jag vet att jag hade äl 15/12, vilket gör det lättare för mig att räkna veckor. Det är ju ganska sannolikt att du fick äl senare än vanligt, vilket skulle göra det möjligt att du är i vecka 5 :) jag är enligt äl just nu i 5+4, enligt sista blödning skulle det bli mycket mer men det skulle också bli helt fel! Så högst troligen gjorde missfallet din äl lite sen vilket skulle stämma med färre veckor och att allt ändå kan va normalt :)
  • Äldre 9 Jan 19:34
    Sofia20170520 skrev 2019-01-09 16:44:06 följande:

    Åh va skönt att höra! Nästan precis likadant ju!

    Har allt gått bra för dig? Hur har du med biverkningar osv? :)


    Det går bra men har mått ganska dåligt den här veckan. Är fruktansvärt trött, illamående som kommer och går, växtvärk och allmän sjukdomskänsla. Dessutom sover jag dåligt haha! Värsta klagomuren här men det har verkligen tagit fart den här veckan, glad för symptomen på ett sätt men ser fram mot att kroppen vänjer sig lite. Du då? :)
  • Äldre 10 Jan 13:02

    Var hos BM idag, super gullig och det känns väldigt bra :) de beräknar mig till slutet av augusti, men av någon anledning är de ju fast beslutna om att stirra sig blinda på sista mens även om det var mf och jag vet när äl var. Får väl se vad beräkningen på UL blir om nån vecka, men jag håller mig mentalt kvar vid början av september ;)

  • Äldre 11 Jan 08:12
    Mamaamu skrev 2019-01-11 08:00:53 följande:

    Någon som har riktig ordentlig mens/mollvärk?

    Nu när jag kom till jobbet så fick jag riktigt riktigt ont , som mens/mollvärk men bara i västra sida nertill av magen.

    Så ont så att jag behövde stanna upp. Kunde inte gå. Hade inte ens så ont när jag fick missfall sist. Nu gör det inte så ont utan mollnar som vanligt. Fast bara på den sidan fortfarande .

    Någon mer ?


    Fick en sådan attack igår när jag skulle lägga mig! Gick över ganska snabbt, tror det kan bli så från och till utan att det är någon fara :)

    Här kom första kräken nu på morgonen efter veckor av illamående, fördelen var ändå att det lättade efteråt!
  • Äldre 11 Jan 11:04
    Anonym (chockad!) skrev 2019-01-11 08:33:46 följande:

    vilken vecka är du i?


    5+6 :)
  • Äldre 11 Jan 11:07
    Mamaamu skrev 2019-01-11 08:37:15 följande:

    Phu nu känner jag mig lugnare. Att det inte bara är jag. Det gjorde så ont. Men någonstans känner jag att så länge man inte blöder behöver man inte vara orolig? Då behöver man inte kolla upp det? Vissa dagar kan det mollna till och från hela dagen. Fast så man står ut med det. Men att det bara är i vänstra sida och inget alls i högra?

    Om man inte blöder borde det vara lugnt?

    Mitt illamående har inte dykt upp än. V 5+9 här.

    Om jag haft för många timmar mellan måltiderna då kan jag känns av eller lite på kvällen.


    Antar att du menar 5+6, då är vi precis samma! Ja jag tror det är normalt så länge du inte blöder, och även om du blöder lite kan de vara normalt. Idag har varit en skit dag för mig, så mycket illamående och växtvärk till och från som skapar obehag i hela kroppen. Det gör inte så fruktansvärt ont men det känns typ som när man är magsjuk och har ont i tarmarna, ligger där och stör hela tiden!

    Hoppas på en lugnare helg!
  • Äldre 11 Jan 11:11
    Banuni skrev 2019-01-11 08:45:30 följande:

    Hej alla..

    Jag plussade med CB digital för några dagar sedan. Fick Gravid 1-2 och stickorna har stegrat fint. Imorse (på bim) sa den Inte Gravid och stickan var ganska blank....

    Vad i helvete betyder detta?! Är det ett mf? Eller visade den fel från början?

    Är i chock. Vad gör man nu? Väntar in blödning? Ringer gynakut?.... fan


    Testade du på morgon urin? Som jag förstått kan man få en sk kemiskgraviditet, inte helt hundra på hur det funkar men typ som att ägget befuktas men inte kan fästa, då kan man få lite gravid hormoner men som sedan avstannar. Brukar vara att man plussat innan Bim och sen får en vanlig mens typ.

    Hoppas att det bara var nått jinx med testet och att det första stämde!!
  • Äldre 11 Jan 11:44
    Frkhallon skrev 2019-01-11 11:12:15 följande:

    Jag är i vecka 6 (5+4)

    Har nu i två dagar typ haft mensliknande känslor och känslan av att typ behöva bajsa för de blir hård känsla typ med molande värk. Hoppas också detta är vanligt men hade inte i första graviditeten.


    Du har inte åkt på en förstoppning då? Det är ju också vanligt!
Svar på tråden Bf September 2019