Inlägg från: Anonym (Hydra) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hydra)

    Jobbig tjej och jobbiga känslor

    Anonym (Vidunder) skrev 2018-12-29 18:48:55 följande:

    Jag träffade en tjej för ett tag sen, några månader sen typ. Vi klickade bra och var ganska lika. Efter ett tag visade det sig att vi även delade samma hobby och hade gjort det ett bra tag, vi båda är ganska upproriska till sättet. Hur som helst hände lite saker som gjort det väldigt känsligt och jobbigt. Jag misstänker att hon fick känslor för mig, jag följde hennes ?blogg? Och där kunde jag urskilja mig själv och våra möten, kanske även hennes röriga känslor kring mig.

    Vi har fortfarande kontakt, men inte alls lika intensivt längre pga vissa omständigheter. Hon visar att hon gillar mig väldigt mycket när vi ses, även ibland konkret i text.

    Vi har som sagt en fin vänskap och hon är lite små tokig i sitt sätt, men det är jag med.

    Borde jag säga att jag är intresserad eller ska jag bara vara vän och se vart vi bär av i detta. Hon verkar liksom kunna tänka sig vänskap om inte känslorna finns från mitt håll.

    Ge mig råd snälla?


    Svårt att råda i. Vill du ha henne som mer än en vän?
  • Anonym (Hydra)
    Anonym (Vidunder) skrev 2018-12-29 19:45:16 följande:

    Jag vill ju ge henne en chans, tror inte riktigt på slumpen med denna tjej..


    Så vad väntar du på... Finns det något som utgör hinder för en eventuell relation? Är du rädd att bli avvisad? Att du har tolkat något fel? Hon visar ju i både möte och skrift att hon är intresserad skriver du? Ni delar intresse... Dessutom skriver du att hon nog kan tänka sig enbart vänskap om du inte har ett intresse av mer så jag ser inte problemet. Menar du om du ska gå rakt på sak och berätta att du har ett intresse utöver vänskap eller om du ska umgås med henne och bara se vart det för er? Isf är min erfarenhet att det är bättre att tala om sina känslor eftersom hon annars lätt kan tro att du inte har nåt annat intresse än vänskap. Då kanske hennes känslor svalnar! Om det inte känns som slumpen så är det mest troligt inte det heller...
  • Anonym (Hydra)
    Anonym (Vidunder) skrev 2018-12-29 20:29:17 följande:

    Nej slumpen, känns verkligen långt bort med denna. Mer som att det är meningen liksom.

    Har aldrig varit så synkad med någon.. trots att hon är så sjukt jobbig! Men frågan kvarstår är det bara jag eller känner hon samma? Är jag bara inbillningssjuk?


    Ja du, det är ju svårt att veta. Vad har hon visat? Vad har hon skrivit som du tolkar som intresse? Vad har du läst i hennes blogg som gör att du ser dig själv i det hon skriver? Hur gamla är ni? Oftast, inte alltid men ofta så känner man ju om det är en ömsesidig attraktion/förälskelse, blickar och kroppsspråk, och du beskriver ju att det här inte kan vara en slump... chansa? Våga!
  • Anonym (Hydra)

    TS, varför är mina frågor svåra att besvara, är de för rakt på? Är du rädd för att outa dig? Det är enklare att råda dig i situationen om man får lite mer fakta och detaljer. Du kan ju ge förklädda förklaringar och exempel så att vi lättare kan förstå. Hon är lik dig och det känns jobbigt. Det kan jag relatera till! När man träffar någon som man klickar med på ett djupare plan så kan det kännas lite läskigt och jobbigt. Lika attraherar sägs det och attraheras man både intellektuellt och sexuellt av en människa så känns det ofta som du beskriver, att det kan inte vara en slump.

    Jag vet inte varför men det känns som att du antingen är en kvinna själv eller en väldigt försiktig man.

  • Anonym (Hydra)
    Anonym (Vidunder) skrev 2018-12-29 23:38:58 följande:

    Intressant att du faktiskt gör det bedömningen.. Ja det stämmer, satan vilken attraktion det finns på alla plan dessutom och man kan nästan ta på känslan. Skulle aldrig kunna nöja mig med mindre efter detta, det är galet att ens uppleva mitt tillstånd.

    Vet dock inte hur jag ska göra, vill inte nu pga rådande situation och.. vill, eller kan inte.. låta bli, pga hur tomt och fel det känns utan personen. Jobbigt att vi är lika, för det innebär också vissa svårigheter att öppna upp sig.


    Jag gör nog den bedömningen eftersom jag känner igen mig väl i det du beskriver. Är själv så in i h-vete förälskad i en kvinna att jag snart inte vet var jag ska göra av mig själv och mina känslor. Jag känner dock inte henne på djupet men det känns som vi har känt varandra i en evighet.. Vi är lika på många sätt och det jag känner är svårt att sätta ord på. Som om det hela vilar i något bortom det vanliga. Att ta steget att berätta för henne är enormt, vi umgås inte alls privat. Vi delar förvisso intressen men jag vågar inte ta något steg att närma mig. Jag har svårt att tro att hon inte känt av en attraktion. Våra blickar och saker hon sagt tyder på att hon också känner något men jag vågar ändå inte.
Svar på tråden Jobbig tjej och jobbiga känslor