• Funderar81

    Singelkvinna, 35, som gärna vill prata med andra kvinnor som gjort IVF på egen hand

    Hej TS, det verkar finnas en hel del som gjort detta. Jag har precis tagit kontakt till Sellmer i Köpenhamn och håller på boka samtal hos dem. Är singel och har gett upp drömmen om en klassisk familjeidyll. Om detta lyckas tror jag att det enda jag kommer att ångra kommer att vara att jag inte börjat tidigare för att hinna med en kull av syskon. ;)

  • Funderar81

    Hejsan.
    Jag har också kikat på Cryos för donor. Enda tråkiga där är att det är så få donorer från de andra skandinaviska länderna. Hade egentligen inte tänkt mig nån dansk donator, men det finns inte så mkt annat.
    Har ett par favoriter än så länge. Får se om Sellmer har andra förslag.

    Mitt jobb är inte helt så flexibelt. Kanhända att det blir ett långtidsprojekt att pricka in de rätta dagarna. Byter jobb inom strax och har inga planer på att involvera arbetskollegorna ännu iallafall. Vi får se hur det går.
    Que sera sera som man säger.

  • Funderar81

    Mina Bernt, härligt. Jag är ganska självständig och utpräglat singel, lever mitt liv och får svettningar av tanken på att binda upp mig, men så har jag det med allt som kräver långvarig commitment. Jag stressar över detta med barn, skulle helst vilja ha 15 år mer av fertilitet för att hinna landa, men så är ju inte det biologiska uppbyggt. Tursamt nog känner jag mig själv och jag älskar när jag får chansen. Därav vet jag att jag kommer att älska ett barn OM jag får det och kommer förhoppningsvis säga som du, att det är det bästa som har hänt mig.
    Jag hoppas på att nå dit

  • Funderar81

    Härligt att någon mer kommit igång. Hur går det Emmy?

    Och TS, blev det till något?

    Jag skrev lite i början på året. Tog två IUI-försök och så satt den. Jag fixade det privat i Danmark. Väldigt smidigt. 2 arbetsdagar kvar innan 3 veckors semester, sen är det inte långt till mammaledigheten.
    Min lilla tjej dyker upp om 3 månader och livet håller på ta en rejäl ny vändning.  Paniken dyker upp ibland, men den hade varit där även om jag haft partner. Nackdelen med att vänta så länge (är 38) är att man har liksom sitt liv och många saker kommer bli utpräglat annorlunda.
    Menmen, snart är babyprylarna inköpta och garderoben fylld. Hjärta

Svar på tråden Singelkvinna, 35, som gärna vill prata med andra kvinnor som gjort IVF på egen hand