• Anonym (Klas klätte­rmus)
    Äldre 2 Jan 09:24
    4112 visningar
    88 svar
    -4
    88
    4112

    Din kille är kåt, du är trött, vad gör du?

    Om din kille är kåt som fan och du är trött som fan. Han börjar pilla på dig och du säger att du vill sova och inte orkar gå på toaletten efteråt. Han erbjuder dig att rengöra dig efter han är klar, med sin mun så du kan somna direkt, vad gör du?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Din kille är kåt, du är trött, vad gör du?
  • Anonym (Men ursäkt­a)
    Äldre 2 Jan 09:57
    #1
    +1

    Alltså det går ju inte att "rengöra med munnen" mer än möjligtvis på ett porrspråksvis, alltså man behöver ju ännu mer gå och kissa efter oralsex , då blir det supermycket bakterier. Vilket det ju såklart är värt!! OM man är kåt och sugen. Tjejen i ditt exempel är inte kåt och inte sugen (vore hon det skulle det smälla högre än tröttheten)

    Fattar att du kanske inte frågar seriöst utan mer ville skriva nåt "sexigt" men som svar på frågan : om någon säger att den är för trött för sex så menar den ju inte att den är superkåt men tyvärr för trött. Den menar ju att den är så trött att den inte är kåt, oavsett. Så då vill ju den sova, och då får den andra runka/pulla.

  • Anonym (.)
    Äldre 2 Jan 10:26
    #2

    Skulle jag, som i ditt fall, säga att jag är trött och vill sova så är det det som gäller. Punkt slut. Nu har jag och min man däremot en deal att han får ha sex med mig om jag sover (så länge jag inte sagt specifikt att jag inte vill ja sex innan) så om jag är för trött så är det i de allra flesta fall lugnt bara jag får somna först. Jag sover hårt och märker faktiskt inte av det så länge han är hyfsat försiktig och inte tajmar in sömnperioden då man sover mindre djupt.
    Ska väl egentligen inte behöva förtydliga att det inte är okej att göra så om man inte kommit fram till det tillsammans innan (det är nog rätt få som är okej med en sådan deal), men med tanke på vad jag läst här inne så är det väl bäst att göra det..

  • Sharpe­r
    Äldre 2 Jan 10:38
    #3

    Min man har en tendens att få mig sugen även om jag är trött som en klubbad säl. Det är dock svårare tvärtom. Är han så trött så är det jättesvårt att få hans kuk hård så då blir det aldrig något :)

  • Pentra
    Äldre 2 Jan 10:53
    #4
    +1

    De gånger min kille börjat att pilla på mig, när jag varit supertrött, så har jag aldrig gett kommentaren som TS nämner eller sagt att jag hellre vill sova. Dessutom så gillar jag att somna, och vakna, nyknullad sas. ... Med vänlig hälsning, Pentra

  • Anonym (A)
    Äldre 2 Jan 13:02
    #5

    Det skulle inte bli något.

  • Anonym (Ja)
    Äldre 2 Jan 13:18
    #6

    Ställer upp, han kommer på typ 30 sek så är ingen uppoffring direkt.

  • Äldre 2 Jan 15:00
    #7

    Han hittar alltid på ngt sätt att kåta upp mig, sedan somnar jag trött och nöjd

  • Äldre 2 Jan 15:00
    #8

    Han hittar alltid på ngt sätt att kåta upp mig, sedan somnar jag trött och nöjd

  • Äldre 2 Jan 15:04
    #9
    -1 +2

    Har jag sagt "Nej jag vill inte" så är det "Nej jag vill inte" som gäller. Allt annat är respektlöst och riktigt jäkla avtändande och äckligt.

  • Äldre 2 Jan 17:30
    #10

    Har nog aldrig sagt nej till sex.

    Är jag supertrött så är jag möjligtvis passiv men tillgänglig.

Svar på tråden Din kille är kåt, du är trött, vad gör du?