Inlägg från: Anonym (Maria) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Maria)

    Sent missfall v.17

    Så hemskt att läsa vad du varit med om.

    Jag fick en mindre blödning i vecka 18. Sökte hjälp hos barnmorskan och gynakuten.

    Efter att ha blivit inlagd i tre dagar med antibiotika intravenöst pga infektion så blev vi utskrivna. Skönt tänkte vi. Då är det lugnt.

    Dagen efter gick vattnet. Vi åkte in akut och vår son föddes i vecka 19.

    En frisk pojke som inte överlevde. Först efter att han fötts fick vi reda på att proverna jag tog när jag åkte in visade Mykoplasma. Och då fick jag ?rätt? antibiotika.

    Vi hoppas bli gravida igen snart. Men efter snart 3 månader är min kropp fortfarande inte redo. Har fått göra kompletterade skrapning etc.

    Hur har det gått för er nu?

  • Anonym (Maria)
    Ebo88 skrev 2019-06-21 09:11:21 följande:

    Beklagar er lilla pojk <3

    Hoppas ni blir gravida snart igen men att din kropp samtidigt får den vila och återhämtning dom den behöver.

    Jag och min sambo blev gravida i vintras igen men fick ett tidigt mf i februari. Graviditeten hade avstannat i v.5+5 men själva mf kom ut i v.8+3.

    Allt kom ut av sig själv och jag behövde ingen behandling. Däremot väntade vi en mens, utifall nå småteatrar skulle finnas kvar efter mf.

    Nu är vi gravida igen i v.9+6 och vi har hittills gjort 2 vaginala ultraljud där allt ser bra ut.

    Den 8/7 ska vi på kub och om allt är bra då så sätta cerklage in i v.15 (22/7) Jag ska börja äta antibiotika veckan innan cerklaget sätts pga jag är bärare av GBS och sen kommer jag ära kuren graviditeten ut.

    Oron är stor men vi försöker tänka positivt. Vi har ett fantastiskt läkarteam som står bakom oss. Jag känner mig rätt så trygg med cerklaget men det är GBS som oroar mig mest.

    Hur går det för er nu?


    Grattis, vad kul för er! Trots ännu ett missfall.

    Oväntat blev jag gravid i somras. Var oerhört stressad att bli gravid igen efter att ha gjort IVF med vår son som föddes i vecka 19. Så vi blev chockade och glada när vi insåg att jag var naturligt gravid.

    (Alla som säger att man blir gravid av att stressa ner kan slänga sig i väggen. Den stressfaktorn jag kände när IVF kliniken stängde för sommaren var inte nådig!)

    Tyvärr fick vi missfall i vecka 6. Så nu har jag fått göra min andra skrapning för i år och vöntar på att min kropp ska återhämta sig, IGEN.

    Så less...

    Men glad att det verkar fungera?

    Lycka till!!
Svar på tråden Sent missfall v.17