• Anonym (Eller hur är det)

    Tjejer som är ofrivilliga singlar

    Finns det?

  • Svar på tråden Tjejer som är ofrivilliga singlar
  • Havin
    Anonym (Eller) skrev 2019-01-05 17:36:43 följande:

    Läser man i den här tråden ser man att det dels finns kvinnor som är ofrivilligt singel, dels att det finns gott om killar som är väldigt "kräsna"...

    www.familjeliv.se/forum/thread/79334673-skulle-ni-killar-dejta-en-mamma-med-barn-som-har-en-diagnos/1 

    De vill inte dejta en tjej som har barn redan, och absolut inte någon som har ett barn med diagnos. 

    Eller räknas det kanske inte som att vara kräsen när det är män som väljer bort? 


    Spot on! Precis hur jag har sett det.
  • Johnnyorange
    AndreaBD skrev 2019-01-05 16:30:30 följande:
    Det finns såna också, men det finns förstås fler som verkligen inte har hittat rätt person ännu.
    Ja men det verkar vara svårare för vissa att hitta "rätt person." Det finns de som hittar sin livslånga kärlek tidigt i livet. Sen finns det de som hoppar mellan förhållanden, men ändå lyckas hitta någon ny relativt fort. Men sen finns det dessa som är "för evigt" singlar. De tar till och med till dejtingsidor där ofta bottenskrapet hänger för att försöka hitta någon. Vissa personligheter har lättare att träffa någon än andra.
  • Smecker

    Ja herregud, varje gång man tackar nej till en kvinna som vill ha en så är hon ju ofrivilligt singel. Finns mängder där ute.


    Är du bara pantad, eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • AndreaBD
    Johnnyorange skrev 2019-01-05 20:00:43 följande:
    Ja men det verkar vara svårare för vissa att hitta "rätt person." Det finns de som hittar sin livslånga kärlek tidigt i livet. Sen finns det de som hoppar mellan förhållanden, men ändå lyckas hitta någon ny relativt fort. Men sen finns det dessa som är "för evigt" singlar. De tar till och med till dejtingsidor där ofta bottenskrapet hänger för att försöka hitta någon. Vissa personligheter har lättare att träffa någon än andra.
    Absolut. Det är olika. Vissa är rastlösa och slits mellan olika saker. De är kanske inte helt och hållet redo för en relation, jag vet inte. Vissa kanske har dåligt självförtroende och vågar inte ens försöka - jag känner flera såna. Även kvinnor.

     Och även om man hittar sin stora kärlek, så kan det hända något. Partnern kan dö, eller lämna en plötsligt. Och då är man utan igen.
  • Anonym (svårt)
    Havin skrev 2019-01-05 17:42:35 följande:
    Spot on! Precis hur jag har sett det.
    Är det svårt att dejta?
  • Colaböna
    Anonym (Singel här) skrev 2019-01-05 13:48:38 följande:

    Har inte läst alla inlägg...

    jag är singel, ofrivilligt. Skulle inte säga att jag är kräsen men skulle naturligtvis inte bli tillsammans med första bästa för det...

    jag anser själv att jag är singel för att jag har otur i kärlek. Mitt senaste förhållande tig slut för att jag kände att han tog mig för givet


    Nickar instämmande! Samma här, haft otur och träffar män jag faller för och som till en början faller för mig men ändrar sig eller så var det inte rätt bara. 
    Kräsen- vet inte, men jag vet ju vad som passar mig och inte. Och på dejtingappar och sidor samlas människor (en del) som har olika anknytningsproblem eller bagage. Knäppgökar med om man säger så. Det är därför inte lätt att hitta någon man klickar med på alla plan. Svårt. Och segt. 
  • Anonym (hjärtat väljer)
    Pilsner skrev 2019-01-03 13:42:39 följande:

    Ofrivillig singel? För de flesta kvinnor och män gäller det bara att sänka kraven tillräckligt mycket så hittar man till slut någon som vill ha en.


    Vilket bullshit! Man rår väl inte vem man faller för och vem är det som bestämmer var på skalan folk ligger? Det är väl smaksak!!
  • Anonym (hjärtat väljer)
    Anonym (mia) skrev 2019-01-03 20:30:32 följande:
    Varför skulle det inte finnas tjejer som är ofrivilliga singlar? Jag har varit det under stora delar av mitt liv. Att hitta någon för sex är inte svårt, men om man vill ha ett seriöst förhållande är det sannerligen inte lätt för alla.
    Instämmer. Mina sista 3 killar har inte velat mer än sex.. Hade velat vara ihop med dem alla faktiskt oavsett om de inte var Mr Right nån av dem. Om jag väl faller för nån, vilket är ganska svårt skiter jag i om det inte är för livet. Jag går på känsla och begär.
  • Anonym (hjärtat väljer)
    Anonym skrev 2019-01-04 20:26:54 följande:
    Fast i och med att de är kräsna så innebär det att de valt singelskapet av egen fri vilja.
    Det är ett aktivt val man gör, om man väljer att (A) vara kräsen och singel eller (B) sänka kraven till rimlig nivå och bilda par.
    För kvinnor finns inget ofrivilligt singelskap.
    Du måste ju sakna inlevelseförmåga och verklighetsuppfattning helt. Svart och vittseende som bara förnekande män kan ha. Lyssna på kvinnorna och lär!
  • Anonym (Var singel länge)

    Självklart! Beror väl dock lite på hur du definierar det. I princip vem som helst kan väl få en partner om man tar första bästa alternativ, men vill man ha en genuin relation med någon man faktiskt älskar snarare än att ha ett förhållande bara för sakens skull blir det desto svårare. Vissa har inte lätt för sociala situationer, till exempel, och då blir det svårt att träffa någon. Sedan kan man helt enkelt ha otur också om man träffar folk men inte blir kär i någon, finns inte mycket man kan göra åt det utan då får man helt enkelt vänta tills rätt person dyker upp. Vidare kan man också bli kär i någon som inte är kär i en tillbaka. Detta låter som en väldigt bisarr fråga. 

Svar på tråden Tjejer som är ofrivilliga singlar