• Anonym (Eller hur är det)
    Äldre 3 Jan 13:33
    9442 visningar
    503 svar
    503
    9442

    Tjejer som är ofrivilliga singlar

    Finns det?

  • Svar på tråden Tjejer som är ofrivilliga singlar
  • Anonym (ofriv­illigt icke sedd)
    Sat 25 May 2019 12:01
    #71
    -1
    Anonym (Singelkvinna) skrev 2019-05-25 08:06:10 följande:
    Varför är män mera evighetssinglar?Som kvinna tycker jag att det är oerhört svårt att hitta en bra man,för att många män är upptagna redan.
    Män som är ofrivilligt singlar är det oftast av andra skäl än kvinnor enligt min erfarenhet. De är kanske väldigt blyga, haft svårt med sociala koder,  att visa intresse och uttrycka sig på ett sätt som intresserar kvinnor.

    Har kanske livslånga komplex som hindrat dem från att våga eller på annat sätt ta steget. Kanske har de blivit avvisade tidigt i ett känsligt skede och aldrig vågat igen. Många kanske inte heller har så fördelaktiga utseenden som dras ner av blygheten, dålig klädstil och noll koll på hur man gör det bästa av sig själv. Många har även psykiska diagnoser, eller NPF, kanske fastnat i en oro för att deras kuk inte har tillräcklig storlek t ex eller att de är rädda för att vara oskulder inför en kvinna.
     
    Män generellt har inte så svårt att fastna för många olika kvinnor om de bara visar honom intresse och är villiga att ha sex med honom.

    För kvinnor är det mer komplicerat eftersom vi har en inbyggd spärr för så gott som alla män. Vi faller bara för ett litet antal där ganska många faktorer ska stämma. Vi behöver känna trygghet, närhet och att mannens känslor är äkta och ömsesidiga .Kvinnor går sällan igång på känslolöst sex, vilket ställt till det för mig själv i mitt sökande efter partners.

    Kommer sällan  längre med män än till högst en kk-relation på deras villkor när de inte har annat inplanerat. Har träffat ett antal där jag kunnat tänka mig mer seriöst med flera av dem, men blivit avvisad i de försöken. Jag har inte svårt att hitta män i alla åldrar att ha sex med, men sex är nog det som intresserar mig minst i relationer med en män. Jag vill ha en medmänniska som kan inspirera mig och dela livets ljusglimtar, samtal närhet och berika varandras liv, inte ha meningslöst sex där de andra bitarna uteblir.

    Så just nu är jag sedan ganska lång tid ganska ofrivilligt singel.Hade gärna träffat nån fin man.
  • Anonym (Genet­isk)
    Sat 25 May 2019 12:02
    #72
    Anonym (mia) skrev 2019-01-03 20:30:32 följande:
    Varför skulle det inte finnas tjejer som är ofrivilliga singlar? Jag har varit det under stora delar av mitt liv. Att hitta någon för sex är inte svårt, men om man vill ha ett seriöst förhållande är det sannerligen inte lätt för alla.
    Hittar du lätt killar du vill ligga med? Eller menar du att det är många killar som vill med dig?
  • Anonym (Genet­isk)
    Sat 25 May 2019 12:05
    #73
    Anonym (ofrivilligt icke sedd) skrev 2019-05-25 12:01:20 följande:
    fastnat i en oro för att deras kuk inte har tillräcklig storlek t ex eller att de är rädda för att vara oskulder inför en kvinna.
     
    Är den rädslan tagen ur luften?
    Jag fick själv nobben av en tjej för att jag var oskuld.
  • Anonym (Jag :()
    Sat 25 May 2019 12:14
    #74

    Yes... ser mig som ofrivilligt singel då min senaste relation slutade fast jag inte ville det... kämpade som fan för att få det att fungera men han lyssnade aldrig på mig.. det är ju inte värt i längden men faktum kvarstår jag ville inte bli singel

  • Sat 25 May 2019 15:02
    #75
    +1
    Anonym (ofrivilligt icke sedd) skrev 2019-05-25 12:01:20 följande:
    Män som är ofrivilligt singlar är det oftast av andra skäl än kvinnor enligt min erfarenhet. De är kanske väldigt blyga, haft svårt med sociala koder,  att visa intresse och uttrycka sig på ett sätt som intresserar kvinnor.

    Har kanske livslånga komplex som hindrat dem från att våga eller på annat sätt ta steget. Kanske har de blivit avvisade tidigt i ett känsligt skede och aldrig vågat igen. Många kanske inte heller har så fördelaktiga utseenden som dras ner av blygheten, dålig klädstil och noll koll på hur man gör det bästa av sig själv. 
    På vilket sätt skulle detta inte vara så hos kvinnor??? De kvinnor som jag träffat som är ofrivilliga singlar, är det just av dessa skäl.
  • Sat 25 May 2019 15:37
    #77
    Anonym (SåÄrDet) skrev 2019-05-25 15:27:08 följande:

    De som är singlar är de som ingen vill ha, dvs, psykopater och ensamstående.


    I

    Ja är man singel är man oftast ensamstående.
  • Anonym (hjärt­at väljer­)
    Sat 25 May 2019 16:15
    #78
    +1
    AndreaBD skrev 2019-05-25 15:02:02 följande:
    På vilket sätt skulle detta inte vara så hos kvinnor??? De kvinnor som jag träffat som är ofrivilliga singlar, är det just av dessa skäl.
    Där ser man! De kvinnor i min krets som är singlar är det pga att de inte hittar någon som de gillar som samtidigt vill vara med dem. Sex kan de få med killar som inte intresserar dem eller som vill annat med dem. Har inte träffat några kvinnor med några större sociala problem förutom möjligen blyghet. Har däremot träffat många kvinnor med kroppskomplex som gjort sex till en omöjlighet i deras värld.
  • Sat 25 May 2019 16:56
    #79
    Anonym (hjärtat väljer) skrev 2019-05-25 16:15:58 följande:
    Där ser man! De kvinnor i min krets som är singlar är det pga att de inte hittar någon som de gillar som samtidigt vill vara med dem. Sex kan de få med killar som inte intresserar dem eller som vill annat med dem. Har inte träffat några kvinnor med några större sociala problem förutom möjligen blyghet. Har däremot träffat många kvinnor med kroppskomplex som gjort sex till en omöjlighet i deras värld
    Ja, kroppskomplex brukar vara en del av det. En kvinna som jag främst tänker på där och som säkert är oskuld, har mycket dåligt självförtroende, skaffade sig sen övervikt och är dessutom ganska otrevlig till det andra könet, för att inte ens hamna i läget att någon man skulle kunna vara intresserad av henne. Där kan man förstås säga att hon uppenbarligen inte vill, men det är mer att hon inte vågar. 
  • Anonym (ånger­manlän­ning)
    Sun 26 May 2019 01:12
    #80

    Skillnaden är att ser vi till sex delen då är det inte svårt för kvinnor eftersom män ska vara dom som tar kontakten,  För män däremot är du blyg och inte kan läsa av kvinnor då är du körd. Och det gäller inte bara sex det gäller alla relationer med det motsatta könet. Sen gäller det inte bara killar med sk fel det kan vara en kille som är snygg vältränad smart men inte vet hur han ska ta kontakt. Då är han körd för det är han som måste fixa det. För en tjej då kommer det flera chanser och det är bara att svara på inviter om man vill. 

    Sen gör det inte saken bättre om man bor norrut där det går 20 singelkillar per singeltjej.

  • Anonym (O)
    Sun 26 May 2019 13:53
    #81

    Jag har ingen pojkvän. Jag är singel. Har typ varit det i 1 år. Haft en fling/kk i typ 3 månader.

    Jag är kär i en kille som inte vill ha mig. Jag har alltså obesvarade känslor. Jag kan inte gå in i någon relation just nu när min känslor finns där för någon.

    Gör det till mig ofrivlligt singel?!

Svar på tråden Tjejer som är ofrivilliga singlar