• Meriall

    Nu måste det få ett slut

    Ja du borde definitivt avsluta, han är ju hemsk mot dig. Men en sak har han ändå rätt i och det är att ska ni vara ihop måste ni lägga de hemska saker han gjort bakom er för man kan inte vara ihop med någon och ständigt tänka på vad de gjort för hemskt. Men det ska du inte göra för du ska lämna honom.

  • Meriall

    Det bästa jag tror du skulle kunna göra är att ta ledigt från jobbet och åka iväg typ 1-2 månader till släktingar. Berätta hur det är för dem och be om hjälp. Skriv ett sista sms till honom där du förklarar att det är slut och att du inte vill bli övertalad att fortsätta eller höras mer och att papperna kommer på posten. Att du nu behöver vara själv och få distans och att du kommer lägga bort mobilen och inte titta på den. Och att du hör av dig om dina grejer i lägenheten när du känner dig redo.

    Sedan ger du mobilen till en släkting du litar på att ha den. Släktingen läser alla sms och kan visa dig om det kommer ngt akut (från tex någon annan) men se till att du inte läser dumma sms från honom. Så skickar du pappren på posten.

    Sedan så när du känner dig redo och stark så åker du och släktingen dit och hämtar grejerna när han inte är där. Kanske tom släktingen åker själv med någon annan och du inte följer med. Men det behöver du inte bestämma på länge.

    Det viktiga är att du får distans, stöd och tid.

    En annan som var i liknande situation och hade svårt att bryta och blev övertalad tillbaka hela tiden gjorde så här och det funkade.

Svar på tråden Nu måste det få ett slut