• Anonym (...)

    Nu måste det få ett slut

    Var det du som hade en tråd om att lämna mannen som var elak mot din son och där sonen inte ville träffa mannen mer? Men mannen lovade bot och bättring och skulle bli så snäll och du tvekade? Låter som en sådan relation. En elak och dominant man är inget att ha, du mår bättre utan. Släpp sargen och åk vidare i livet.

  • Anonym (...)

    Jag kan inte förstå hur hunsad man kan bli... den här mannen utsätter dig och din fina son för psykisk misshandel, din son vägrar träffa honom, mannen förnedrar både dig och sonen. Du gör slut men tillåter honom att inte acceptera det? Hur mesig kan du bli, kvinna? Varför stannar du hos en elak och manipulativ man som inte gör någon av er glad? Varje gång du nästan lyckas lämna så smörar han, gråter lite kanske, lovar att han älskar dig... och du går på det varje jävla gång. Inse att det är en teater som du spelar med i. Stackars din son som tvingas se att mamma låter sig förnedras gång på gång. Otroligt faktiskt. Du borde ta din son och flytta långt bort från detta avskum och skaffa dig lite ryggrad och ett bättre liv på köpet. Om inte för din egen skull så för sonens. Tror även att du bör ta en låååååång paus från män överhuvudtaget för de dåliga männen kan lukta sig till dålig självkänsla på kilometers avstånd...

  • Anonym (...)
    jordgubben79 skrev 2019-01-10 16:01:06 följande:

    Skönt att få höra andras åsikter! Man blir så låst i sitt tänk.Förstår inte mig själv , jag har dåligt samvete när han har förstört så mycket.Blir inte klok på mig själv.

    Under dagen har han messat och är väldigt kärleksfull, till skillnad mot i morse när jag fick en utskällning när jag gick till jobbet.


    Äkta kärlek är, bland mycket annat, att inte skälla ut den man säger sig älska inför andra eller på väg till jobbet... av hänsyn och respekt. Den här mannen älskar inte dig för fem öre, men han älskar att äga dig. Du beter dig som en slagen hund, minsta vänliga lilla ton i rösten så är du där, förhoppningsfull och bedjande. Så fruktansvärt sorgligt. Skärp dig. Gör slut och blockera honom och hans fjantiga sms.
  • Anonym (...)

    [quote=79353044][quote-nick]jordgubben79 skrev 2019-01-11 12:51:52 följande:[/quote-nick]Sonen och jag ska iväg i helgen men söndag då åker jag förbi nuvarande maken och lämnar pappret.Det jag börjat fundera på är hur det blir sen.Tror inte han kommer låta mig vara ifred.[/

    Men sluta.... naturligtvis kommer han inte att låta dig vara ifred, vilket du hittills har spelat med i. Är det skäl att stanna kvar? Blockera hans nummer, byt lås och framför allt: stå fast vid ditt beslut att skilja dig. Åk inte dit med någon jäkla lapp då, ansöka om äktenskapsskillnad kan man göra ändå, och sluta låta honom prata med dig öht. Bryt all kontakt. Då blir det av på riktigt. Att du skulle behöva åka hem till honom med ett papper låter mer som en ursäkt för att fortsätta med dramat.

Svar på tråden Nu måste det få ett slut