Inlägg från: Anonym (Milla) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Milla)

    Nu måste det få ett slut

    jordgubben79 skrev 2019-01-03 18:02:53 följande:

    Jo, absolut ska man kunna lämna gammalt bakom sig, annars är det svårt att ta sig framåt.Håller med dig.Men att ha en man som är så svartsjuk på mitt barn och min goda relation att han tyckt att jag ska ?släta av mitt barn?, att barnets och min relation är osund och onaturlig, det är peddovarning på mig, att mitt barn valde att börja spela ett instrument som maken tyckte var så jävla bögigt, att mitt barn säkert kommer spela för andra laget så som han är etc det har skurit rakt inne själen????


    Men hur kan du vara tillsammans med någon som pratar så om ditt barn? Det förstår du väl själv att det inte är rätt. Du bör inte vara tillsammans med någon som pratar så om dig heller men där kan jag tycka att du får välja själv hur du vill ha det. Men det är din skyldighet att vara en så bra mamma du kan till ditt barn och det är du inte genom att vara tillsammans med någon som pratar på det viset om ditt barn. 
  • Anonym (Milla)
    jordgubben79 skrev 2019-01-08 13:31:48 följande:

    Jag försökte igår men han verkar inte förstå utan säger att jag måste visa mina känslor och våga det en chans så kommer allting bli så bra och sedan måste jag tala med sonen och få honom att förstå att allt kan bli bra.Det kommer aldrig hända då min son hatar honom.


    Vad försökte du egentligen?

    Du inser väl vilka signaler du sänder till din son när du fortsätter vara tillsammans med en man som behandlat både dig och din son illa.
Svar på tråden Nu måste det få ett slut