• Äldre 4 Jan 17:51
    1004 visningar
    15 svar
    15
    1004

    Gravidkudde

    Har maggan och hon börjar bli lite sliten nu tror att bbhugme kanske håller formen lite bättre eftersom det är kulor och inte stoppning liksom... men oavsett märke så köör! Vette fasen hur jag skulle ligga annars.

  • Äldre 4 Jan 22:52
    #5
    +1
    Nickan87 skrev 2019-01-04 22:30:00 följande:

    Gud vad svårt det kan vara att bestämma sig för vilken :D tror ni det är någon stor skillnad om man har en kudde som går ner längs båda sidorna (som maggan)eller om man bara har en som man sover med som är längs ena sidan(som bbhugme) om ni förstår hur jag menar?


    Ah går bbhugme inte ner på båda sidor? Det använder jag mig av ganska mkt, den bakom ryggen gör att jag inte hamnar på rygg och den framför har jag mellan benen. Ibland när jag måste sitta och sova ett tag på morgonen för att jag har ont viker jag upp ena armen som ett extra ryggstöd Så U-formen känns viktig iaf Trodde båda hade det.
  • Äldre 5 Jan 00:01
    #9
    Bubbel85 skrev 2019-01-04 23:35:05 följande:

    Kudde... inte kunde såklart :) kan absolut fatta grejen av en u-form, men det var inget jag tänkte på eller saknade. Fördelen med bbhugme kan jag tänka är att den är lite smidigare, underbar att ha även i soffan på kvällarna och är snygg att bara slänga över dubbelsängen som prydnad när man bäddat... som att det spelar nån viktig roll men, haha ni fattar :) ska man ha en kudde sommartid är den underbar pga att stoppningen inte blir varm också.


    Den verkar ju smidig. Men du hamnade aldrig på rygg? Jag får så ont i vänstersidan så min kropp strävar liksom efter att lägga sig på rygg så skulle jag inte ha nåt där skulle jag ligga på rygg efter ett tag...
Svar på tråden Gravidkudde