• Äldre 7 Jan 20:02
    2260 visningar
    22 svar
    22
    2260

    Rosenrot eller bidrottninggele vid regelbunden cykel

    Sambon och jag försökt länge med att bli gravida. Fick ett jättetidigt missfall för några månader sedan och efter det blev min cykel ca 34-35 dagar från tidigare 31. Får nu i den längre cykeln utslag ägglossningstest ungefär dag 19-20. Men skulle gärna öka mina chanser och också förkorta min cykel. Har läst att både rosenrot och bdrottninggele kan gör der samt öka fertiliteten. Men har även läst att dem kan rubba eller förlänga cykeln och det vill jag inte.

    Vilka är era erfarenheter av dessa två? Kortare cykel? Blivit gravida!

  • Svar på tråden Rosenrot eller bidrottninggele vid regelbunden cykel
  • Äldre 8 Jan 07:29
    #3

    Okej, tack ska pröva det då!????????????

  • Äldre 8 Jan 12:59
    #4

    Någon annan?

  • Äldre 8 Jan 22:14
    #6

    Okej, spännande! Hade också köpt hem bisolvon nu men vågar inte börja med dem, då jag läste någonstans den kunde bidra till fosterskador, (hjärtfel).

    Men känner ju att det inte borde skada innan fostret blivit till dvs innan ÄL. Bdirlttnkngelen vågar jag mig inte heller på då jag är rädd att den ska förstöra eller förlänga mina redan långa cykel.

    Så just nu konfunderad kring dessa metoder, samtidigt nyfiken att pröva?!!

  • Äldre 11 Jan 20:32
    #8

    Nej vad tråkigt, att du ej hittade Äl och att cykeln blev så lång..Men att du vågar prova igen då , i och med att den både förlängde och inte gjorde den kortare. Är som sagt rädd att det ska förlänga min och eller förstöra på ngt sätt!

  • Äldre 12 Jan 10:02
    #10

    Ja det är sant! Men som sagt, det skadar ju inte om deb blir lite kortare och om Äl kommer tidigare vore inte heller fel! Vill ju också se om de kan göra så att en blir gravid, hoppas hoppas. Får börja nästa cykel då jag redan haft mens ett par dagar!

  • Äldre 12 Jan 18:33
    #12

    Får hoppas det! Prövar nästa cykel med RR och kanske bgd. Men är lite rädd att den ska förlänga. Kör med extra d-vitamin. Hört positivt om det med :) Nogra andra vitaminer förutom folsyra som kan vara bra? Omgea3 ngn som har det?

  • Äldre 13 Jan 10:46
    #14

    Ok, har en tablett med b12, zink och folsyra. Hur mycket zink bör man ta? Tror det är 15 g i dem ????

  • Äldre 13 Jan 13:49
    #17

    Tack! Det blir att inhandla blutsaft och Zink och vänta Äl, om ca 2 veckor.

  • Äldre 24 Jan 21:36
    #19

    Tar extra tillskott av zink och D-vitamin och fått glad gubbe idag(1) dag 17, så lite skönt att den kom tidigare och jag faktiskt fick utslag. Man är ju alltid lite orolig att man inte ska få Äl av någon anledning. Så nu är det bara att köra på och hoppas på det bästa, bim 8 feb. Hoppas hoppad den gav resultat! Prövar rosenrot nästa cykel om det inte bli något denna!

  • Äldre 9 Feb 09:14
    #21

    Okej, hur har det gått om någon av prövade rosenrot eller bdg?

    För mig blev det negativt igår ???? Mens idag, och tog första tabletten av Rosenrot, men är fortfarande rädd att den ska förlänga min cykel som nu verkar vara 33 dagar. Nån mer med erfarenhet?

Svar på tråden Rosenrot eller bidrottninggele vid regelbunden cykel