• Little­Sunshi­ne84
    Äldre 12 Jan 13:29
    2659 visningar
    14 svar
    14
    2659

    Fler med barn som inte bajsar själv?

    Min son har haft förstoppningsproblematik sedan födseln och jisses vad vi har kämpat. Han får idag laxido jr två ggr/dag och det är det enda som hjälper. Han blev tom förstoppad av bröstmjölken som spädbarn men ingen trodde på mig. Vi hjälpte till med allt tillslut, ventil, massage, lactulose, kiwi, päron, katrinplommon u namn it. Tillslut sa ett pucko till läkare åt oss att vi skulle låta det reda sig själv och sluta hjälpa till. Det ledde till att han inte bajsade på 19dgr. Var ett rent helvete. Tillslut fick vi träffa en barnspecialist som tog oss på allvar och vi fick laxido jr utskrivet när han var mkt liten. Det har varit vår räddning varvat med klyx och microlax.

  • Little­Sunshi­ne84
    Äldre 23 Jan 14:23
    #10
    Snufflan skrev 2019-01-23 13:08:04 följande:

    Hej Ts

    Hur går det för din dotter och hennes bajsande. Jag har en son som också har problem med sitt bajs Han har inte bajsat själv sedan han var några veckor gammal han liksom försöker och tar igen och stånkar och beter sig precis som att han inte vet hur man gör. vi har flera gånger varit inne på akuten för att ge honom lavemang. Jag helammar honom. Men han har ändå svårt att få ut Bajset Det spelar ingen roll vilken konsistens bajset har.

    Idag är sonen 4 månader gammal och han har alltså inte bajsat själv sedan han var ca tre veckor ingen i sjukvården verkar lyssna på vad vi säger klart att ammande bebisar kan gå länge utan att bajsa men han besvaras otroligt mycket av att inte kunna göra ifrån sig. ligger och sparkar och spänner sig och han har väldigt svårt att få ut gaser också . Varje dag är en kamp för honom att försöka prutta eller bajsa Det är otroligt påfrestande för hela familjen ingen verkar lyssna på hur vi har det. Bebisen har svårt att sova på grund av att han ligger och kämpar med magen hela tiden Och Man märker verkligen att han vill bajsa och han ville prutta så det inte så att han är lugn och nöjd utan hela dagarna går till att han kämpar kämpar kämpar och kämpar.

    Jag vet inte vilken gång är räkningen Vi har besökt läkare men alla viftar bort vårat problem att vi har till och med varit hos en specialist i Uppsala men han tog verkligen inte på allvar. Jag är så ledsen för att hela spädbarns perioden har gått åt till att försöka att trösta vårt barn som försöker bajsa Vi har provat alla knep som bara går vi har provat grodställning Vi har provat katrinplommon och alla världens droppar mot magproblem. Vi har också provat laktulos och jag Gud vet vad Men Ingenting fungerar för att han ska kunna bajsa spontant utan det enda som fungerar är att hjälpa honom flera gånger om dagen med pysventil för att få ut gaser och bajs. När vi provat att som alla säger vänta ut honom har det alltid alltid slutat med att vi fått åka in till akuten och göra lavemang eller hjälpa honom med titeln tiden beroende på hur länge vi vågar vänta. Men de gånger vi väntat ut honom så har dagarna varit ett helvete rent ut sagt för han vill bajsa varje dag och han vill prutta men det går inte När vi väntade ut honom har dagarna bara bestått av Skrik och gråt och sparkande och kämpade. Därför använder vi pysventil varje dag nu för allas skull...

    Hela vårt liv påverkas av det här och jag vet inte hur länge jag orkar mer ingen vill lyssna på oss på sjukvården Jag är så slut av hela tiden fokusera kring sonens icke bajsande ..


    Så hemskt att höra, så var det för min son också. Jag gick tillslut in i väggen. Sonen hade även kolik och reflux. Hemskt att säga men det enda man kan göra är att ge det tid. Väger han tillräckligt kanske han kan få laxido jr?
Svar på tråden Fler med barn som inte bajsar själv?