Inlägg från: Saruski |Visa alla inlägg
  • Saruski

    September-bebisar 2019

    Hoppar med här jag också. Plussade för nån dag sen, är nu på 4+1. Bf 18/9. Jag är 23år, sambon 29år. Första graviditeten, typ 4:e försöket. Bor uppe i Norrbotten.

    Har hittills bara svullna och ömma bröst som fysiska symptom. Däremot så mår jag psykiskt sjukt katastrofalt jäkla dåligt. Gråter i hysteri och panik hela kvällarna. Klarar knappt jobbet. Är jätteledsen och har självmordstankar. Är bipolär och har länge mått dåligt men varit bättre senaste året. Varför mår jag såhär nu?!?! Håller på att avsluta vissa mediciner men har aldrig reagerat såhär på det. Kan hormonerna göra detta?? Någon med liknande problem?

    Lycka till alla! :)

  • Saruski
    Lisisen123 skrev 2019-01-11 19:08:44 följande:

    Grattis Saruski! Vi är på exakt samma dag. Har också preliminär bf 18/9. Vad jobbigt att du mår så dåligt.. finns det ingenting du kan ta emot det? Eller är all typ av sådan medicin en riskfaktor?


    Åh vad roligt!! Lycka till till oss båda ????

    Enligt min läkare så borde jag fortsätta äta min medicin(litium) då riskerna blir större om jag slutar. Men en annan läkare har bestämt att jag bör sluta med dom då de i vissa forskningar kan innebära risk för fosterskador. Jag vill givetvis klara mig helt utan mediciner men om jag mår såhär dåligt så kan det ju inte vara bra för fostret heller :/ Får träffa en läkare på mvc på tisdag så jag hoppas hon har några kloka råd till mig. Kommer även remitteras till specialistmvc för att följas upp extra noga då jag tillhör riskgrupp. Är så rädd för missfall då jag hade ett jättetidigt missfall i oktober/november :/
Svar på tråden September-bebisar 2019