• Äldre 8 Jan 17:44
    615 visningar
    17 svar
    17
    615

    September-bebisar 2019

    Har precis plussat på bim-4 efter fem försök, första gravditeten. Vågar knappt tro att det är sant, då jag blivit så besviken senaste månaderna. Hade tänkt hålla mig från att testa, men idag kunde jag inte hålla mig längre.

    Tänkte att det kunde vara roligt att höra sig för om det är fler som nyligen fått ett positivt test. Hade varit roligt att kunna dela med sig av tankar osv. - oavsett hur det slutar. Någon mer som har bf i september-19?

    Jag är förresten 23, snart 24 år och min sambo 25.

  • Svar på tråden September-bebisar 2019
  • Äldre 8 Jan 20:13
    #3

    Åh, grattis till er båda två emeliera och Sanabe! Underbart! Vad har ni för symtom? Har ni funderat på när och hur ni ska berätta för nära och kära?

  • Äldre 11 Jan 18:12
    #7

    Sååå roligt med fler septemberbebisar! Grattis!

    Är också rädd för missfall och är nästan rädd att prata framtid, för jag tänker att det ger otur. Man vet ju trots allt inte hur det slutar.. å andra sidan känns det rättvist att leva i nuet och glädjas åt att försöket faktiskt lyckades. Bara det var en lättnad för mig, att veta att jag faktiskt KAN bli gravid.

    Befinner mig just nu i början av v.5. Har molvärk och känner mig uppblåst och gasig i magen. Kissar även oftare. Det som oroar mig mest just nu är alla hemska historier om gravidillamående som man läst om.. Att kräkas är verkligen det värsta jag vet.

    Hur mår ni andra?

  • Äldre 11 Jan 18:41
    #9

    Vad tråkigt att höra, Banui :( Har dessvärre ingen som helst erfarenhet när det kommer till varken graviditeter, missfall eller tester, men tänker att det inte borde vara helt kört än.. Tog du det senaste testet med morgonurin som legat länge i blåsan? Håller alla tummar för att det går vägen för dig.

    Ps. Tråkigt med dåligt bemötande.. (tänker på surtanten), det är ju allt annat än vad man behöver i din situation.

    Kram!

  • Äldre 11 Jan 19:06
    #11

    Grattis Sar

  • Äldre 11 Jan 19:08
    #12

    Grattis Saruski! Vi är på exakt samma dag. Har också preliminär bf 18/9. Vad jobbigt att du mår så dåligt.. finns det ingenting du kan ta emot det? Eller är all typ av sådan medicin en riskfaktor?

Svar på tråden September-bebisar 2019