• Anonym (Sexkö­p i tidiga­re liv)
    Äldre 8 Jan 20:00
    3493 visningar
    68 svar
    68
    3493

    Killen har köpt sex. Vad gör du?

    Din kille/man sedan tio år tillbaka har köpt sex innan ni inledde ert förhållande.

    Av  en slump fick du reda på uppgiften på en fest när en kille pratade mer än vad han kanske borde ha gjort.

    Din man köpte 5-6 gånger och utomlands innan ni träffade?

    Tid mellan första och sista sexköp är okänd.

    Hur gör du?

  • Svar på tråden Killen har köpt sex. Vad gör du?
  • Anonym (Helen­a)
    Äldre 9 Jan 18:21
    #20
    DeathByPickles skrev 2019-01-09 18:03:40 följande:

    Glad singel! 

    Och inte alls, jag skriver en hel del annat också! Fast kanske inte så ofta i trådar som den här. 

    Trevligt att bli igenkänd.  


  • Äldre 9 Jan 18:23
    #21

    Usch vad svårt.... jag vet inte. Hade troligen stannat då jag är väldigt kär men... ja, min respekt och syn på honom hade förändrats rejält. Är en fullständigt vidrig handling!

  • Anonym (H)
    Äldre 9 Jan 18:26
    #22

    Jag hade nog tappat sexlusten och attraktionen för honom totalt.. Min sambo nämnde en gång att han för flera år sedan var på semester med en polare och att de TÄNKTE gå in på en strippklubb, men ångrade sig. Bara det gjorde mig lite stött, men inget som påverkat vårt förhållande idag. Men hade han köpt sex hade jag fan nästan lämnat.. Sådan kvinnosyn går fetbort för mig.

  • Äldre 9 Jan 19:11
    #23

    Ser ingen skillnad på att köpa en hora eller köparen mjölk. Så skulle inte bry mig.

  • Anonym (Torsk­)
    Äldre 11 Jan 05:52
    #24

    Jag vet inte vad ni lever i för drömvärld, men jag kan säga att nästan alla killar, speciellt yngre, inte har några problem med att betala för en lapdance eller ett ligg.

    Jag har gjort det, mina vänner har gjort det, jag vet kollegor som gjort det osv.

    Givetvis vet inte våra fruar och flickvänner om detta. Så att tro att just din guldklimp till man är annorlunda ger jag inte mycket för.

  • Anonym (Class­ic)
    Äldre 11 Jan 07:40
    #25
    Anonym (Torsk) skrev 2019-01-11 05:52:13 följande:

    Jag vet inte vad ni lever i för drömvärld, men jag kan säga att nästan alla killar, speciellt yngre, inte har några problem med att betala för en lapdance eller ett ligg.

    Jag har gjort det, mina vänner har gjort det, jag vet kollegor som gjort det osv.

    Givetvis vet inte våra fruar och flickvänner om detta. Så att tro att just din guldklimp till man är annorlunda ger jag inte mycket för.


    Exakt. The man has spoken.

    Preciis. De är otroligt naivt de som tror att deras karl skulle tycka att de är "vidrigt att köpa sex". De är något jag tror majoriteten drömmer om att göra. Och de flesta har gjort. Karlar har inget emot att fäktas med kukarna i ansiktet på samma tjej och sen gå till jobbet måndagen efter "firmaresan" och bara skratta åt det. De skulle inte heller lyfta ett ögonbryn eller skvallra på en kollega som pippat utom äktenskap. För de har säkert gjort saker de inte vill ska komma fram.

    Precis. Tyskland också. Riktigt klassiskt. Och så låtsas de att de ska prova öl eller whiskey ;) men de provar olika kvinnor däremellan också :)

    Karlar är ett helt annat slags djur än kvinnor.

    Min syster var på fest med sitt jobb i en annan kommun. Och gifta karlar från andra kommuner som rest till det specifika stället kom och slog näven i bordet med glänsande vigselring och frågade "så de är du som ska med och skrika i min kudde inatt?" och drog ut stolen och trodde hon skulle stiga upp. Hon svarade "men jag är gift ju!" och han skrattade hysteriskt och sa att de var han med men frun är ju Hemma. Summa kardemumma - i bordet bredvid nappade en tjej o de gick iväg till hotellrummet.

    Ju snabbare tjejer och kvinnor förstår vilka slags djur män är så tror jag de kan ta lättare på sånt här. Och förstå att - de kan vara lite svinigare dom med. Dregla lite mer på heta män de ser och sluta vara så otroligt trogna. Karlar skulle dregla om de var en het kvinna framför dem.
  • Anonym (sök hjälp)
    Äldre 13 Jan 04:37
    #26
    DeathByPickles skrev 2019-01-08 20:10:44 följande:

    För mig vore det i princip likvärdigt med att jag skulle få reda på att han våldtagit fem-sex kvinnor eller män. 


    Herregud.. du har grava problem om du likställer våldtäkt med att köpa sex. Prostitution är lagligt i flera länder, och i de länder det inte är lagligt i ses det oftast som ett milt brott, i kontrast till våldtäkt som är olagligt i princip ALLA länder, och ses som ett grovt brott. Att du ens använder de två i samma mening visar bara hur okunnig du är kring ämnet. Jämför ett tusenårs gammalt yrke med ett av dom värsta brotten någon kan begå.. något står inte rätt till.


    Och nej, i kontrast till vad många tror så blir inte ALLA som säljer sex tvingade till det. Vet ett fåtal som gör det som hobby, vid sidan av deras välbetalande heltidsjobb. Jag skulle personligen ALDRIG köpa sex av någon jag visste blev tvingad till det, men om man är 100000% säker på att tjejen/kvinnan ifråga gör det av fri vilja, varför inte? Ett utbyte av tjänster mellan två vuxna människor. Ingen har någonting med det att göra förutom personerna ifråga.


    Skulle för övrigt vara villig att satsa min panglön på 15,000 att du INTE skulle säga samma sak om det vore en kvinna som betalade en man för sex (vilket händer, men det hör man aldrig något om).


    Dubbelmoralen är verkligen enorm i dagens samhälle.


     

  • Anonym (Japp)
    Äldre 13 Jan 06:21
    #27
    Anonym (?) skrev 2019-01-09 13:15:11 följande:
    Förstår inte, hade det varit värre för dig om han köpt en prostituerad i Sverige? När du säger ?lokal hora??

    Sen tror jag att det där är beroende på umgängeskrets, i de jag vistas i har jag mkt svårt att tro att ?alla? killar gör det. Mycket... 99% av dem betecknar sig som feminister. Jag vill ändå tro att det gör lite skillnad. Men jag kanske är naiv? Även fast jag inte tror det.
    Varför skriver du frågetecken inne i dina meningar?
  • Anonym (Helen­a)
    Äldre 13 Jan 09:24
    #28
    Anonym (Japp) skrev 2019-01-13 06:21:45 följande:

    Varför skriver du frågetecken inne i dina meningar?


    Menar du att du inte har sett det innan?

    Familjelivs mobilversion klarar inte att skriva utropstecken, citattecken eller andra tecken så det blir per automatik ? Istället. Inget man väljer själv.
  • GGN
    Äldre 13 Jan 09:32
    #29

    Jag gör ingenting.

Svar på tråden Killen har köpt sex. Vad gör du?