• EliMil

    BIM februari 2019

    Hejsan.

    Skapar en tråd för alla oss som försöker skaffa barn och har bim i Februari.

    Hoppas på mycket pepp och positivitet gentemot varandra här och att vi får se många fina plus :)

    Lite kort om mig/oss. 27år, sambo 34år. Två barn sen innan, 3 och 12. Vi går nu in på 6e försöker för syskon, slutade med minipiller i början av augusti och känner åt cykeln nu är stabil. 28 dagar och tydlig äl. Så jag känner mig hoppfull.

    BIM-lista

    6/2 EliMil

  • Svar på tråden BIM februari 2019
  • EliMil
    bligravid123 skrev 2019-01-09 13:37:38 följande:

    Följer! Jag har bim 4-5 februari


    Välkommen. Vad roligt att vi har bim så tätt inpå varandra. Ska bli roligt att följas åt :)
  • EliMil

    Lägger till er i bim listan så alla som tillkommer i tråden också kan skriva in sig så vi har alla samlade. Enkelt att få en överblick då. Roligt att se vilka som ligger i närheten av sig själv. :)

    BIM-lista

    5/2 bligravid123, MissKelli

    6/2 EliMil

  • EliMil
    Editb skrev 2019-01-09 21:20:07 följande:

    Jag lägger till mig själv också, BIM 1a feb. Det blir mitt och sambons första försök och vi har inga barn sedan tidigare. Jag är 30 år, sambon är 33 år. Har längtat länge men nu är även sambon redo. Så spännande detta. 

    BIM-lista

    1/2 Editb5/2 bligravid123, MissKelli6/2 EliMil


    Välkommen hit. Så spännande för er att börja försöka :) sån underbar känsla när ens partner äntligen längtar tillsammans med en själv. Jag har längtat efter vår trea sedan sonen var ett. För sambon dröjde det till i somras när sonen fyllde 3. Lång väntan men så värt det när (om) vi får vårt plus och efterlängtade trea.
  • EliMil

    Vad härligt att ni blir fler här :)

    Vi kör inte med något speciellt. Har de senaste månaderna märkt min äl genom flytningar så vi hoppas det räcker att ha koll så. Håller sig cykeln som den är nu har jag äl 23. Så det är ett tag kvar. Man vill bara spola framåt så man aktivt kan börja försöka. Så tråkigt nu när man var väntar :P

  • EliMil
    Jagerika skrev 2019-01-13 12:48:27 följande:

    BIM-lista

    1/2 Editb

    3/2 Jagerika

    5/2 bligravid123, MissKelli, Kissekatten2014, Agda186

    6/2 EliMil

    7/2 Norrpreg

    8/2 Bamsetosse

    13/2 Mia86a

    Hej allihopa! Får hoppa över till februari då mensen antagligen beslöt sig för att inte komma denna gången, är idag på Bim+10 men ännu inget positivt test. Jag får ändra Bim om mensen kommer men annars hoppas jag det blir när nästa Bim ska vara alltså 3 februari :) fyller år i februari så hoppas på en fin födelsedagspresent <3


    Hej. Ja var med i januari råden och följde din resa där. Vad frustrerande för dig att mensen bråkar och inte kommer som den ska. Håller mina tummar för dig att den hoppade över en gång men nu återgår till det normala:)
  • EliMil
    Kissekatten2014 skrev 2019-01-19 10:33:45 följande:

    Hur går det här inne? Väntar ni på bim eller ägglossning? Jag väntar på äl då jag idag tog ett äl test och det var negativt men ändå starkare streck än va det var igår


    Jag väntar fortfarande på äl. Alltid väntar man på nått :P

    Tror att äl kommer på onsdag så det är ju inte jättelång väntan kvar. Och så har vi redan dragit igång, mys igår. Tänker mys imorgon eller måndag och sedan onsdag.
  • EliMil
    FruEA skrev 2019-01-20 12:22:51 följande:

    Hoppar in jag också! Tänkte försöka hålla mig undan FL fram tills plus, men tiden går ju sååååå långsamt!

    Både jag och min man är 26 år, vi har inga barn sedan innan. Vi har försökt sen i somras. Fick MA i november (v 12) och sen dess har vi pga olika anledningar inte kunnat försöka, men nu är vi igång igen. Tar Letrozol för att få ÄL vilket gör väntan extra olidlig. Vill bara att tiden ska gå nu. 

    Hoppas februari blir en grym månad för oss alla! 

    BIM-lista 28/1 Kstadtjej87 30/1 Jagerika 1/2 Editb, Mezzy2/2 Livethänder 5/2 bligravid123, MissKelli, Kissekatten2014, Agda186, idajulia 4/2 Norrpreg6/2 EliMil 8/2 Bamsetosse, Birdiz, pixpoxy 10/2 Nr2år2019 11/2 Emmissss, FruEA13/2 Mia86a 14/2 Mickiisen, glitterhitta 16/2 Amendah 22/2 Nicciz Pluslista:

     


    Välkommen :)

    Jag skulle också hållt mig borta men det fick inte allt. Skapade denna tråden direkt när förra mensen kom hehe känns på nått sätt ibland som om man har större chans att bli gravid bara för att man är med här och kollar in lite då och då:P
  • EliMil
    FruEA skrev 2019-01-20 15:52:45 följande:

    Haha visst är det svårt att hålla sig borta! För mig känns det närmre på något vis. Lite som att det blir mer verkligt. Och så går det lite snabbare när jag kan prata om längtan och väntan med andra som förstår den.. min man längtar han också men han tänker inte på det lika mycket som jag.


    Känner igen det där med längtan på olika sätt. Vi längtar båda, men jag mer otåligt. Vill nu, försöka mycket och analyserar och funderar på allt. Sambon är lite mer att det blir när det blir, ingen brådska lixom.

    Tycker även det är skönt att kunna läsa o skriva här då sambon känner sig som en maskin om man pratar om allt med honom. Att han bara är med för att göra ett barn, att vi inte är med varandra (sex) för att vi vill längre.
  • EliMil
    FruEA skrev 2019-01-20 18:32:43 följande:

    Precis så är det för oss också. Särskilt med mina tabletter så blir det hela tiden så närvarande.. och han pallar liksom inte riktigt med det tror jag.

    Sex i fortplantningssyfte är krångligt tycker jag! Förstår verkligen din sambo. Men trist att han känner så, hoppas ni kan komma runt det! Vi har en gemensam plan för sex vid ÄL för att inte hamna i den sitsen. Typ ett avtal hahaha. Jag har länge lidit av samlagssmärtor så sex är redan komplicerat för mig. Blir inte lättare av att ha det på beställning direkt????


    Låter tufft för dig men skönt att ni hittat nått som passar er :)

    Vi kämpar på, så här trodde man verkligen inte det skulle var när man började försöka. Jag tror att Jag får ventilera på en istället så kommer nog mycket press på damkol släppa:)
  • EliMil

    Hur påverkas äl och chansen är bli gravid av förkylning?

    Skulle haft äl igår men har ännu inte märkt av några äl flytningar. I tisdags började hostan hos mig, idag full förkylning. Undrar därför lite om de är kört denna månad eller om äl flyttas eller om jag ändå hade äl igår men utan flytningar.

    Massa snurrande tankar här. Någon som kan ge någon klarhet i lina funderingar?

  • EliMil
    Sheltielife skrev 2019-01-24 20:26:50 följande:

    Är i chock.... tog ett äl test innan idag sol va positivt och nu tog jag ett graviditetstest och fick ett starkt pluss! :O


    Men wow så härligt. Stort grattis :D
  • EliMil
    Jagerika skrev 2019-02-01 07:48:33 följande:

    Jag fick min mens inatt äntligen, på CD62!! Så nu ska vi skicka in papper för utredning :D har inte Bim fören i början på Mars så kommer bara kika in här ibland ich kolla eventuella plus, lycka till allihopa <3


    Tror det är första gången jag blir lite glad för att nån i en sån här tråd fått din mens :P men så himla skönt för er att den kom så ni kan börja utredning. Så tufft att bara vänta hela tiden.

    Lycka till. Håller mina tummar för dig :D
  • EliMil

    Stort grattis alla ni som plussat. :D

    Själv hade jag ursprunglig bim i onsdags 6/2, men rätt säker på att äl vart 2-3dagar senare än beräknat och då borde bim vara idag eller imorgon. Har absolut noll symtom så är inte så hoppfull, väntar mest på att mensen ska komma så man kan ladda om. Men nu när jag läste här inne så tändes ett litet hopp då ni var några som som inte känt nått alls. Håller mina tummar för mig själv;)

  • EliMil

    Fick upp mitt hopp i morse då ingen mens dök upp i natt. Den brukar alltid komma på natten. Men tji fick jag, för nu kom den :(

    Så besviken, men finns ju inget att göra. Bara hoppa till mars tråden och hålla tummarna att mars är vår månad.

    Lycka till ni andra!

Svar på tråden BIM februari 2019