• EliMil

    BIM februari 2019

    Hejsan.

    Skapar en tråd för alla oss som försöker skaffa barn och har bim i Februari.

    Hoppas på mycket pepp och positivitet gentemot varandra här och att vi får se många fina plus :)

    Lite kort om mig/oss. 27år, sambo 34år. Två barn sen innan, 3 och 12. Vi går nu in på 6e försöker för syskon, slutade med minipiller i början av augusti och känner åt cykeln nu är stabil. 28 dagar och tydlig äl. Så jag känner mig hoppfull.

    BIM-lista

    6/2 EliMil

  • Svar på tråden BIM februari 2019
  • Liit
    Nikkilijo skrev 2019-02-02 22:23:26 följande:

    Beklagar till er som sitter med missfall just nu :,( många kramar till er <3


    <3
  • Liit
    Anonym (Sköldkörtel) skrev 2019-02-03 08:02:29 följande:

    Beklagar ditt missfall.

    Har själv drabbats av ett sent missfall i v.25 pga infektion.

    Har dom kollat upp din sköldkörtel? I det län jag bor i så tar man prover på sköldkörteln när man tar alla andra prover vid inskrivning hos bm.


    Ja, jag låg inom normalvärdena. :) Usch vad hemskt med så sent missfall!
  • Anonym (123)
    norrpreg skrev 2019-02-02 19:42:16 följande:

    Testade på bim -6 (bim -2 idag) bara för att jag känt mig så himla konstig.. men såklart blankt.. men forsätter känna mig helt så konstig, sticker och hugger till i magen från och till samt har frossa och ökat kroppstemperatur då jag brukar ligga på 36-36.5 och nu 37-37.5, samt illamående från och till. Lite mer nedstämd känner jag mig också, eller är de bara mensen som kanske spökar... nån mer som fått ovanliga symtom? Läser man på internet så finns de ju bara dom allra vanligaste, men vill veta om nån mer har typ dessa symtom om man kan hålla hoppet uppe?


    Jag fick en rosa flytning bim -4 och så stack det som tusan i brösten på kvällen bim -3. Har även varit otroligt känslosam sedan veckan innan bim.

    Vart helt övertygad om att det inte tagit sig eftersom jag testade negativt enda fram till bim då jag fick ett svagt plus. Tog ett nytt test igår, en vecka efter bim bara för att se stegringen och då fick jag ett STARKT plus direkt.

    Min förra grav testade jag positivt redan bim-4, så det kan skilja mycket från graviditet till graviditet.

    Det behöver absolut inte vara kört bara för att du inte fått ett plus än.
  • Jsv17
    Liit skrev 2019-02-03 03:21:24 följande:

    Tack för svar! Ja det är hemskt. Legat och gråtit i två dygn nu. Också mitt andra i rad så jag är orolig nu på riktigt. Förra missfallet tog jag mycket lättare på för jag tänkte att det är så vanligt med ett missfall. Men två i rad såhär tätt? Känns läskigt tycker jag. Hoppas du känner dig lugnare än mig och jag beklagar även dina missfall <3 det är orättvist och hemskt.

    Hoppas det kommer igång. Men just nu i denna stund får jag se när jag är redo. Haft mycket ont under natten!


    Det ÄR orättvist, jag önskar inte ett missfall på min värsta fiende... Jag känner dock ett lugn i att min kropp har ju fixat detta en gång, såklart den ska fixa det igen, jag har haft otur nu bara. Läkaren på gyn sa också så till mig att för nästan alla så är även 2 på rad en slump. Jag tror helt enkelt, i mitt fall, är det så att jag är äldre (36) och risken för det då går upp lite, men det positiva är, för både dig och mig, att vi blir gravida lätt, snart kommer guldägget och då går det hela vägen. <3 Skickar styrkerkramar till dig, det vi går igenom nu är inte lätt hoppas du och din partner kan stötta varandra <3
    Pojke 9-12-17
  • Siri88

    Och där kom mellanblödningarna så då tog det sig inte denna månaden heller.. har remiss till sjukhuset för utredning men väntetiden är 6 månader och jag vet inte hur

  • Liit

    [quote=79414277][quote-nick]Jsv17 skrev 2019-02-03 08:42:21 följande:[/quote-nick]Det ÄR orättvist, jag önskar inte ett missfall på min värsta fiende... Jag känner dock ett lugn i att min kropp har ju fixat detta en gång, såklart den ska fixa det igen, jag har haft otur nu bara. Läkaren på gyn sa också så till mig att för nästan alla så är även 2 på rad en slump. Jag tror helt enkelt, i mitt fall, är det så att jag är äldre (36) och risken för det då går upp lite, men det positiva är, för både dig och mig, att vi blir gravida lätt, snart kommer guldägget och då går det hela vägen. <3 Skickar styrkerkramar till dig, det vi går igenom nu är inte lätt hoppas du och din partner kan stötta varandra <3[/quote/]

    Ja hoppas det går bra nästa gång för oss. Min partner har varit en fint stöd!

  • Jsv17

    Nu när jag ändå halkade in i Februari-tråden så har jag en fråga? Nån som har erfarenhet av gravidkollens äl/grav test? Tittade på de som är stavar?

    Jag tänkte köpa ett paket då jag dels vill testa med gravtest så hcg går ut kroppen som det ska och sedan då tidpunkt för äl nu kommer vara högst oklar då även med äl-testen, brukar bara använda de digitala men tänkte jag kan ju alltid bekräfta med dem om jag tycker jag börjar få en stegring


    Pojke 9-12-17
  • Line88

    Hej!

    För oss gick det fortare än förväntat att bli gravida, och jag hade bunkrat upp med två paket digitala ägglossningstester och jag har ett paket med digitala clearblue grav test. Skänker gärna till någon mot frakavgiften.

Svar på tråden BIM februari 2019