Inlägg från: Anonym ((///_)) |Visa alla inlägg
  • Anonym ((///_))

    Svärmorsproblem..

    Min första tanke är hon gör ett rejält övertramp vad gäller att be hyresvärden om portkod. Hoppas att han inte lämnade ut den! Är det hennes första barnbarn? Skulle det fungera om du föreslår att hon hämtar sonen från dagis tidigare någon dag i veckan? Att hon helt enkelt får vara barnvakt... Jättesvårt dilemma men försök att glädjas åt att farmor vill träffa sitt barnbarn. Våra barns farmor och farfar har aldrig tid knappt för våra barn. Inte sen min svägerska fick barn....

  • Anonym ((///_))

    Men barnet kanske känner av din negativa energi som du har mot din svärmor? Kan det vara så att du överreagerar eftersom du är gravid? Vad säger din man?

    Din svärmor kanske känner av din negativa energi också. Tror du att din svärmor skulle vara lika krävande och gåpåig om hon fick, säg hämta barnet från dagis en gång varannan vecka?

    Vill du och din man att barnet ska ha en bra relation med sin farmor?

    Din svärmor kanske beter sig på ett annat sätt om hon får umgås med barnet utan att ni föräldrar är med? Sen inte sagt att hon ska träffa barnet varje dag. Ni måste hitta en medelväg som fungerar för alla parter. Upplever din man/sambo samma sak?

  • Anonym ((///_))

    Hur mycket pratar ditt barn? Tänker om ni kan försöka få barnet att säga nej, jag vill inte, när farmor säger att hon vill kramas, pussa fötterna etc.

    Din man behöver ju stå bakom dig till hundra procent. Eftersom det är din mans mamma så behöver han prata med henne. Det är inte alltid så lätt att bryta/eller pausa umgänget med sina föräldrar. Risken är att det här blir ett irritationsmoment mellan dig och din man. Viktigt att ni står enade i frågan.

Svar på tråden Svärmorsproblem..