• Anonym (eee)

    Svärmorsproblem..

    Låter som om detta pågått alldeles för lång tid. Ni borde stoppat långt tidigare, men nu får ni göra det nu. 

    Bra att ni planerar att flytta. Sen måste ni ju prata med henne om det där med att daska i rumpan, pussa fötter osv - det blir ju som ett övergrepp om sonen protesterar. 

    Klart man vill att hon ska ha en bra relation till sitt barnbarn men det här låter som en överdrift. 

  • Anonym (eee)
    Anonym (Ångest) skrev 2019-01-09 19:36:12 följande:
    TACK!! Du satte ord på det jag precis tänkte när jag läste alla kommentarer. Exakt, jag vågar inte låta henne vara ensam med honom. Särskilt då han verkligen inte vill vara med henne. Han ger henne en snabb kram när de träffas men sen är det bra tycker han & vill leka, gå på upptäcksfärd osv medan hon BARA vill gulla?! Han är ingen bebis längre och vill göra andra saker än att bara sitta i ens famn. Hon förstår inte det och verkar ha hamnat i någon psykos eller något. Vill inte att han tillslut ska bli rädd för hur hon håller på men antagligen kommer han bli det snart och inte vilja träffa henne alls. Och ja vi har som sagt pratat allvar med henne flera gånger om detta men hon fortsätter ändå så istället har det resulterat i att man träffas mer sällan för att hon inte kan hålla sig i skinnet och vara normal
    Ge henne en docka! Det låter ju som om det är det hon har barnbarnet till.
  • Anonym (eee)
    Anonym (Ångest) skrev 2019-01-09 22:32:25 följande:
    Tror du inte jag gjort det? Både jag och maken.. en gång var hon själv med mig och sonen. När vi skulle gå ville hon ha en kram men sonen ville inte. Hon frågade igen och gick fram ett steg. Frågade. Tog ett steg fram mot honom. Och ett till. Och ett till. Han sträckte sig mot mig för att han inte ville. Farmor tog tag i honom och tänkte krama honom ändå. Jag ryckte undan honom och höll på att förlora förståndet ?men ser du inte att han inte vill kramas just nu?? Blev så arg att jag kokade.. trodde hon skulle fatta vinken tillslut när han ryggade undan, men nej då.. vet att hon bara vill väl men hon verkar absolut inte ha den där gränsen påkopplad, ni vet den som säger åt en att lägga av när någon visar att den inte vill.

    Usch nej, vill inte vara ensam med henne igen tillsammans med sonen.. hon är iaf lite mer försiktig när maken är med.
    Alltså förlåt men:
    Säg åt henne att det beteendet är ungefär som när en våldtäktsman tvingar in sitt offer i ett hörn. Vill ni vara snällare så säg att det är så ett rovdjur gör när det ska fånga in ett byte. 
    Hon är ju hotfull mot barnet!

    Då blir hon nog så chockad att hon inte vill umgås med er.
Svar på tråden Svärmorsproblem..