Inlägg från: Anonym (nöjd med sig själv) |Visa alla inlägg
  • Anonym (nöjd med sig själv)

    Efter 6 år är lusten borta

    Anonym (Torris) skrev 2019-01-10 10:26:09 följande:

    Ännu en tråd om minskad lust hos kvinnan... Förlåt!

    Jag och min sambo har varit tillsammans i drygt 6 år, vi har ett bra förhållande när det gäller allt förutom sexet. Det klart att vi inte alltid är helt överens om precis allt, men vi bråkar aldrig. Vardagen är friktionsfri, vi är engagerade i varandras intressen, bor fint och är nöjda med livet. MEN, jag vill inte ha sex. Jag älskar min sambo, kramas och pussas och myser gärna i soffan och sängen. Men jag är inte kåt. Inte alls, det är inte bara honom jag inte vill ha sex med. Intresset för onani är även det bortblåst.

    För min del hade jag kunnat nöja mig med att leva utan sex, men det är min sambo givetvis inte med på. Jag har föreslagit möjligheten för honom att vara med andra men det vill han inte heller, och jag misstänker att pressen som då sätts på mig inte direkt hjälper mig att hitta tillbaka till min lust...

    Jag har förstått att problemet inte är helt ovanligt, så hur har ni andra gjort? Jag är väldigt nyfiken på både kvinnors och mäns perspektiv och råd!


    Jag tror att lusten börjar hos en själv. Är du nöjd med dig själv? Känner du dig fin och sexig? Jag upplevde samma sak i många år men sen när jag tog tag i mig själv så kom lusten tillbaka.. med råge! Dock inte för min man.. ännu. Men det kanske kommer det med. 
  • Anonym (nöjd med sig själv)
    Anonym (Bill) skrev 2019-01-10 13:23:30 följande:
    Män fungerar inte som kvinnor. Vi går igång på en kvinnokropp på ett annorlunda sätt än kvinnor tänder på män. Män och kvinnor fungerar väldigt olika på det sättet. Det är bara att se på skillnaden i hur vi klär oss. 
    Förklara närmare :) hur går ni igång på en kvinnokropp? 
Svar på tråden Efter 6 år är lusten borta