Inlägg från: Anonym (Bill) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bill)

    Efter 6 år är lusten borta

    Anonym (Ka) skrev 2019-01-10 10:46:05 följande:
    Detta är ett kvinnligt sätt som jag, som man, har jättesvårt att förstå mig på.
    Som du säger, är det mycket vanligt, och du kommer säkert att få förslag här om att förnya sexet på olika sätt för att komma bort från slentrianen...
    Men hjälper det??
    Det är fortfarande samma man bakom den enögde ormen, och börjar man göka i t.ex en park är det ju inte han som blir mer attraktiv utan möjligheten att bli upptäckt som är spännande.

    En man är...oftast...nöjd om han har en kvinna som han tror älskar honom, tak över huvudet och mat på bordet...
    En kvinna, har jag fått uppfattningen, skall ha förnyelse vart 6-10 år.

    Ponera att det skulle ta slut mellan dig och din man, då skulle du snart skaffa en annan och pippa som en kanin med honom...Den obefintliga sexlusten är som bortblåst ???
    Skål Bra beskrivning - jag tror tyvärr att det är så här i många förhållanden. Mannen tycker att det är bra som det är, kvinnan tappar den sexuella attraktionen till sin man efter några år. Och i princip alla män vill ha sex med sin partner - inte med någon annan. För många män blir det en katastrof. 
  • Anonym (Bill)
    Anonym (Quinna) skrev 2019-01-10 11:52:25 följande:
    Men gäller verkligen inte detta även män? Att ni tröttnar efter en tid på att ha sex med samma person? Som i nu-har-vi-gjort-det-tusen-gånger.. trevligt men inte så spännande?
    Män fungerar inte som kvinnor. Vi går igång på en kvinnokropp på ett annorlunda sätt än kvinnor tänder på män. Män och kvinnor fungerar väldigt olika på det sättet. Det är bara att se på skillnaden i hur vi klär oss. 
Svar på tråden Efter 6 år är lusten borta